snm_ hayalim13 ben covidden dolayı hep evde hallettim canım. Ayna ve eldiven🤷♀️ Çünkü göbeğimden ağda yapabileceğimi zannetmiyorum eldiven daha pratik geliyor. Şu an 37+2 deyim her ihtimale karşı her hafta azda çıksa alıyorum bu şekilde hep temiz oluyor
Zeynepalya58 hayalim13 ben 38 haftalık oldum dün gittim en son ağdaya bi sakıncası yok bi önceki hamileliğimde doktoruma sormuştum bişey olmaz gidebilirsin demişti
Ozlm4452 Buyrenk bende 32 deyim ağdayı kuaför de yaptırdım kendim yapamazdım göremiyoruz zaten temiz olmazdı çok iyi oldu hassasiyeti fazla oluyor ama ilerleyen zamanlarda daha hassas oluyormuş umarım doğuma kadar yeterli olur
Meduva hayalim13 Vallah canm agda en temizi ben 3 s3ne oldu gidiyorum sürekli simdi haftaya gidicem 7 haftalik olcam o zman hoc bi sakncasi yok içini karartma iyi düşün iyi olsun 👍❤😘
Piremses hayalim13 bende hep ağdaya giderdim. 35 haftadayım hala gidiyorum. Ama eskiden hiç canım acımazdı alışmıştım artık son zamanlarda canım acıyor. Yine de gidicem jilete alıştırmamak lazım
Aysbabe Hiç bişey olmaz korkma bn ezelden beri hep kendim yaparım ağdayı 20. HaftamdAyım hala kendim yapıyom kasma kendini😘😘