Hmlayse Merhaba kızlar medipol hastanesine Pendik giden varmı İlknur hanım , Nergiz hanım yada Saadet’ hanıma memnun musunuz hastane nasıl lütfen bilgisi olan yazabilir mi ???
Mine96 Hmlayse Ben Kurtköy AdaTıp hastanesine gidiyorum Pendik medipolu bi çok kişi önerdi memnun olduklarını söylediler bende denemek için bi kontrole oraya gittim devlet hastanesinden hiç bir farkı yok hemşiresi olsun çalışanları olsun yüzünüze dahi bakmıyor
Betus344 Hmlayse Ben nergiz hanıma gidiyorum memnunum ama hastane olarak devamlı zam gelıyor bu konudan dolayı hastane değşkliği yapabilirim
caglanurr Hmlayse semra inmeze gidiyorum devlet hastanesiyle kesinlikle alakası Yok ebeler olsun hemşireler ve asistanlar olsun fazlasıyla ilgililer doktorumdanda çok memnunum ve çok temiz hastane yiğidi öldür hakkını yeme 👍🏻
Ozgebyr Hmlayse saadet hanıma gidiyordum çok memnundum fakat taşındığım için bırakmak zorunda kaldım biraz yakın olsa bırakmazdım cok iyi bir doktor ama umraniyeye taşındım şimdi de çamlıca medipol e gidiyorum
Hmlayse Betus344 ya bugün gittim nst istedi 36 tl verdik sonra hareketleri az bebek uyuyor dedi sonra uyandı bebek hareket de etti dedi içimiz rahat etsin acilde serum ye bi gittik bi serum 180 tly miş oha dedim olmadım sonuçta hareket var bana çikolata ye vs de diyebilirdi para tuzağı mı ki ?
Betus344 Hmlayse yani herşeyden para istemeleri banada saçma geliyor daha önce semra hanıma gittim oda diyoduki sağlık ocagında yaptır gel yaptırıyorum bide burda yaptıralım bazen yuksek cıkabılıyor bende o yuzden onu degıstırdım ama hastane olarakta zam yaptıgı ıcın doğumum şubatta olucak o zamana kdr daha ne zam gelir gelicekde demişler zaten
pitircik2021 Ozgebyr merhaba, saadet hanıma istediğiniz zaman ulaşabildiniz mi? Bir sorunuz olduğunuzda vs iletişim no vermişmiydi?
babymomyy Hmlayse gebeliğimin başından beri Saadet hanıma gidiyordum taki 26. Haftaya kadar. Gece acile gittim bütün gecem acilde geçti sabah ilk işim kendi doktorum olan Saadet hanıma görünmek için hastaneye gitmek oldu ama çok yoğun olduğu için bakamayacağını söyledi asistanı gece başka bir doktor bakmış gerek yokmuş diye. Benim o anda gözümde bitti o hastane. Ayrıca doğumunuzu hafta sonuna veya mesai saatleri dışına denk getirmeniz durumda kendi doktorunuz için ekstra 1000 tl para vermeniz gerekiyor gelmesi için. Gerçi doktorlar gelmek istemeyebiliyormuş önceki geceden nöbeti varsa genelde gelmiyorlarmış
pitircik2021 babymomyy bende saadet hanıma gidiyorum şuanda. Ama acil bir durum olması durumunda kendisine ulaşabildin mi doktorun? Millet doktoruyla whatsapptan mesajlaşıyor gecenin bi yarısı doktoru gelmese bile. Saadet hanım tel vermiyormuş mail adresi veriyormuş diye duydum ama istediğinde ulaşabildin mi sen? Eğer ulaşamazsam bırakmayı düşünüyorum çok güvensiz bir durum. Ayrıca Doğuma mesai saatleri harici girmemesi de çok kötü gerçekten. Saadet hanıma bir kez gittim memnun kaldım ama ulaşamama sorunu olacaksa güvende hissetmem kendimi.
Easliii babymomyy bu durum benimde başıma gelmişti gece fenalaştım acile gittik yıldız hanım ilgilendi ertesi günde kendi doktorum olan semra hocada kontrolüm vardı gece gidiyosunuz ama orda saat sabah gözüküyor ben sabah gittim sekreter dedi siz 7 de burdaymışsınız aslında gece 1 de ordaydım 11 de tekrar bakılmaz acil olan bişey yok diye ama sağolsun semra hanım baktı bana sistem acılmıyor ama bakayım dedi
babymomyy pitircik2021 bi keresinde ulaşmam gerekti instagram üzerinden ulaşmıştım. Çok kısa bi konuşma oldu ama ulaşabildim açıkçası. Şuan gittiğim doktor ilk muayenede telefon numarasını verdi ve ne zaman istersem ulaşabileceğimi söyledi beni daha çok rahatlattı bu durum.
Ozgebyr pitircik2021 öyle acil ulaşacağım bi durum olmadı ama kart vermişti orda numaralar vardı bide tahlil sonucu içinn gelmene gerek yok mail at demişti mailime de hemen cevap yazmıştı
Hmlayse Betus344 çok pahalı riskli gebelik için yönlendirdi pr e 300 dedi telefonda geldiğimizde 587 aldı
Easliii babymomyy muayene ücreti ne kadar acaba orada bide doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı ?
Betus344 Hmlayse evet nereye kdr boyle olur bende merk edıyorum doktor arastırıyorum suan baska hastenye gecmek ıcın
pitircik2021 sedabudak Nergis hanım telefon no veriyor mu ve her durumda hastahaneye gelip ilgileniyor mu?
Betus344 pitircik2021 telefon numarasını verıyor whatsaptan yazın diye bılgı verıyor ben iki üç kere yazdım çok gec olmadan cvb verdi ama yogun oldugu gunler gec cvb verıyorms doktorların hepsi gece veya hafta sonu gelmıyor istıyorsan ek ucret odemenız lazım kim varsa o doğumunuzu gerceklestıyor
sedabudak pitircik2021 telefon numarasını veriyor evet ama her durumda gelip ilgileniyor mu bilmiyorum,zaten mesai saatleri dışında nöbetçi dr olduğu için böyle bi durum olacağını sanmıyorum.