xgmztlm Merhaba kızlar 37+2 den selamlar bebeğimin aşağı indiğini hissediyorum nefes alıp vermek artık daha kolay fakat makatta bi basınç ve Ikınma hissim var başka hic bir belirtim yok googleda araştırınca pek bisey bulamadim yaşayanlar varmi bu durumu sürekli büyük tuvaletimi yapmak ister gibiyim birisi beni aydınlatsın neler oluyor?
sehrikarabulut xgmztlm canım sakın ıkınma doktorunla iletşme gec bence büyük tuvalet hissi ve ıkınma hissi doğum diye biliyorum
Babyy1S xgmztlm eğer ikınma hissi var ise doğum başlangıcı demek bir ebe videosunda gordum doktorunuzu arayın ikınmanız varsa dogum baslamis olabilir
NeslihannK xgmztlm Kuzum doktorunla iletişime geç yada bi acile git benimde sadece büyük abdestim gelmis gibi hafif agrım vardi sonra sancılarım çoğaldı büyük abdestimi yapicam zannettim ikinma hissi geliyodu o şekilde dogumum başladı sende sancı vs yokmuş ama bebeğin kanala yerleşmiş olabilir hic birşey yoksa bile icin rahat eder bi git doktora
Melike145334 xgmztlm benım ilk doğumumda ıkınma hısse sureklı basınç vardı zaten sabahına sancılarla uyandım
xgmztlm sehrikarabulut ama sancim yok yalanciktan bile yok bacaklarimda vr ayak bileklerimde sizi hamlık ve ağrı var sadece
sehrikarabulut xgmztlm canım illa sancı olcak diye bişi yok sancı olmadan açılma olan bir çok hamile var
xgmztlm NeslihannK Suan kalp ritmim hızlandı bana dua edin ılık bi duş alip esimi beklicem daha dogurursam post açarım 😃😘
NeslihannK xgmztlm hiiç heyecan yapma rahat ol doğum hemen başlamaz eminim kötü bi durumda yoktur ama yinede içinin rahat etmesi daha önemli Duşta fazla durma sen yinede tansiyonun falan düşmesin Yinede haberdar et bizide Dualarım seninle 🥰💕
Melisasam xgmztlm ayni his bendede var tuvalete cikmak istiyorum hatta belime agri giriyor ama geciyor. Merakla bekliyorum benimki yalanci sanci galiba. Bu arada 37. Haftadayim tam.
NeseMf Açılma belirtisi olabilir ilk gebeliğimde ben de yaşadım hatta kabız oldum sanıp uzun süre tuvalette bekledim meğer açılmam oluyormuş ertesi gün kontrole gittim 5 cm açıklıkla yatış yaptılar sancı su nişan vs hiçbir belirtim yoktu
xgmztlm NeseMf Belki benimde acilmam oluyordur bi kac gün önce nstde sancım çıktı ama açılmam yoktu hiç
addie487 Ikınmayla hissi ile birlikte özellikle makatta ağrı ve basınç hissediyorsan bebek aşağıya inmiş demektir doğum başladı diyemeyiz böyle uzaktan. kanala girmişte olabilir, girmemişte olabilir, son durumunuz nedir?
ZEhrA_94 xgmztlm cnm sancın olmak zorunda değil ıkınma hissi doğumdur açılman olmuştur ama fark etmemiş olblrsn doktorunu aramnda yada hastahaneye gitmnde fayda var
ecembugra53 xgmztlm büyük tuvalet hissi varsa canım Doğum belirtti canım aman sancın falan bebeğin hareketlerin kontrol et
xgmztlm ecembugra53 Hissediyorum cok şükür ama cok bi haraket yok tabi dün Ikinma hissim coktu simdi kasiklarim agriyo bekliyorum bakalım bugün yarin dogururum inşallah 😄🙏💜