Deryayurt Fundayusuf hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun allah hepimizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin ❤️🤲
askvehuzurum Fundayusuf HOŞGELDİİNNNN..🤭🤭 hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Fundayusuf Yumosmelos doktorum biraz yaşlıydı 🤣🤣🤣🤣 dün ilk defa gittim hastaneye ben 2 hafta varmıdır dedim evet dedi 🤣 ama sanırım 4 hafta
Yumosmelos Merve10090 büyük ihtimalle .. ama insan hemen buyusun istiyor ya yani iki hafta geri saymasin dedim :)
Leylaaa38 Fundayusuf öncelikle hayırlı olsun❤️ Ama 2 haftalık isen, nasıl öyle erken öğrenebildin? Benim bildiğim en erken 4. Hafta da öğrenebiliyor insan..🙄 tüp bebek mi yoksa?😊
Fundayusuf Leylaaa38 2 hafta değilmiş yanlış hesapladım 23 eylülde regl oldum hastalığın ilk gününden hesaplarsak 4 hafta mı oluyor
turansmom1 Fundayusuf biz gidiyoruz,sen geliyorsun…💃 Gözün aydın, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm❤
GulayYldrm Fundayusuf hoşgeldin o zaman aramıza♥️😊 Rabbim hayırlı etsin analı babalı büyütsün sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallaaahhh🙏🏻
Fundayusuf GulayYldrm teşekkür ederim bu arada 23 eylülde regl ilk günüydü gebeliğimi ordan hesaplarsam 4 haftalıkmı hamileyim
Fatmaadnz Benimde sizinle aynı 24 eylüldü benim son adet tarihim 4 haftalığım Allah’a şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Hayırlı olsun bu Arada tamamına erdiririz inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Fundayusuf
Belinay_AliEge 4 haftalık hamilesin güzelim 🤗 Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah