Seftali Şu sıralar Jojo Moyes'in üstümüzde gökyüzü altımızda deniz romanı bitmek üzere. Bittiği gibi de internette epey yorumlarını okuduğum Nancy Grossman uzak ülke romanı var. Bakalım yorumlar beni yanıltacak mı?
Nulu “Bebeğinizi beklerken sizleri neler bekler” kitabını okuyorum bebeğin gelişimini takip etmek hoşuma gidiyor 😊” Oyuncu Anne” ve “Başlarım şimdi anneliğe” kitapları çok güzel ve faydalı bilgiler içeriyor aklınızda olsun
Babyboymom adm Tasavvuf sevenler için ben şu an Mevlana'nın Makalat kitabını okuyorum. Şimdiye kadar en iyilerden💐Tavsiye ederim insanı dinlendiriyor ve mutlu ediyor🙋🏻
Babyboymom Ahugozlu Bende Türkçe okuyorum kitap gibi çok seviyorum az kaldı bitirmeye. Öğrenecek çok şey var.
Ikinciyibekliyorum Minigininannesi Evet harika bir kitap okudum 👌 o yazarın bir kitabı daha " bin muhteşem güneş " buda benden sizd tavsiye 🤗
Esenn Kutsal Kitabımız olan Kuranı Kerimi okuyorum. Çünkü o ahirette de şefaatçimiz olacak herşeyden önce. Yusuf suresi hamile olanlar için her gün okunmalı bebek için çok yararlı. Birde meryem suresi. Güzel ahlaklı birey olması için.
Littlemisssunshine Sarah Jio nun tüm kitapları hoşça vakit geçirmek için güzel. En son sahildeki kulübe isimli kitabını bitirdim
firdevs Littlemisssunshine baktım şimdi canım yağmur sonrası diğer ismiymiş okumuştum onu ben acayip seviyorum o kadının romanlarını ondan atladım hemen 🤗❤