Bgmbgm Ikinciyibekliyorum Ahmet Ümit bütün kitaplarını okudum polisiye cok severim ben İstanbul hatırasini ilk alarak başladım bütün kitaplar devamı geldi
Ikinciyibekliyorum Bgmbgm evet bende çok seviyorum gerçekten gerçekmiş gibi yaziyor , ama sonuçta şok oluyoruz 🤗 beyoğlunun en güzel abidesi beni cok etkilemişti 🤩 kırlangıç cigligida elimin altında fırsat bulup başlayacağım kismetse 😊
Ekim Ikinciyibekliyorum Beyoğlu rapsodisini tavsiye ederim bide aşk köpekliktir beni orda etkileyen cihanın elleri idi
Cans Mahallenin en mutlu yumurcağı ❤ Farklı bakışların,ufacık tiyoların hayatımızı ne kadar kolaylaştırıp güzelleştirdiğini okuyarak keşfetmek gibisi yok 🐣
Mmelekannem Ben kırlanğıç çığlığını bitirdim 😊şimdi Ayşe Kulin Gizli Anıların Yolcusu’nu okuyorum güzel sayılır😊
Minanin_Annesi Mahallenin en mutlu bebeğini okuyorum 😊 9 ay 99 esma da bibyandan okuduğum bir kitap ikisini de tavsiye ederim
Mel-sin Ben kitap delisiyim. Her tarzda okuyorum. Şimdi Gülseren Budayıcıoğlu 'Hayata Dön' bitmek üzere. Bu bitince 'Anne Olunca Anlarsın Dediler Geldik.'e başlayacağım inş.
Nessssss Keriminmutluannesi Mom9272 2650 canım teşekkür ederim. Normal aslında. Biz abartıyoruz küçük diye
Heather adm başlarım şimdi anneliğe bitti doğan cüceloğlu geliştiren anne baba bitmek üzere. Sonrasında ilber ortaylı gazi mustafa kemal e dönüş yapıp, ilber hocadan devam etmeyi düşünüyorum🙂
Cakil01 Hande Birsay'ın "Emiyor mu?" kitabı📗 Hem mizah hem gerçek hem bilgi dolu okudukça kahkaha atacağınız güzel bir kitap. İnstagram da @ hıhıevet ile arayıp bakabilirsiniz Tavsiye ederim 📍
Soraya CerenSelvi tavsiyeni ustaligimda değerlendireceğim.yurt dışındayım suan burada daha iyisini bulmam zor 😉
sydv Hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı Ayşe Öner şu an önümde daha başlamadım ama sıkıcı gibi inşallah faydalı olur 😀