Ec0709 Mrvtpz medicanada cüneyt eftal tanere yaptırdık 500 tlye. 1 saate yakın sürdü ve asırı ilgiliydi kendisi her seyi bize de detaylıca anlattı🤗
DenizGzm Kbr12 2 Kasım’da benim de randevum var bakalım konuşcaz işte doktorla sezaryen olcak 9 hafta sonra. Banada aynı fiyat der heralde
DenizGzm Kbr12 ha öyle mi canım bilmiyordum öyle olduğunu. Ama şey illa ki doktorla konuşmam gerek genel anestezi olsun istiyorum panik Atağım var diye. Genel anesteziye o da okey derse muhasebeye öyle dicem de fiyat alcam o zaman büyük ihtimal
Mrvtpz Ceylanaydemir ne zaman yaptırdınız acaba netten bakınca bikac kötü yorum gördümde o yüzden emin olamadm bide doktorunuzun adı neydi acaba ☺️
Mrvtpz DenizGzm detaylı ultrason renklimi resim ve cd verdiler mi acaba ? Bide doktorunuzun muayne ücreti ne kadar normalde ? 😊
DenizGzm Mrvtpz renkli bakmadı canım detaylıdan sonra renkli bi şekilde foto çekmeye çalıştı ama yüzünü kapattığı için çekemedi 😅 cd vermedi. ücret 125 TL canım
asiltosumm35 Mrvtpz canim egepol hastanesinde yaptirdim ben zaten takibimde o hastanedeydi. 225 tl verdim bana 1 renkli 4 siyah beyaz fotoğraf verdi memnun da kaldim
Mcakir Can hastanesinde yaptıran var mı kızlar detaylıyı ? Renklimi renksiz mi ? Cd resim vs bişiler veriliyor mu?
Mrvtpz Hepinize cok teşekkür ederim pazartesi Alsancak mr de yaptrcam Allahın izniyle bakalım insallah memnun kalırım ☺️🙏🏻 Düşüncelerimi diger hamişler icin yazarım tekrar ☺️❤️
Mrvtpz Ben Alsancak mr ye gittim arkadaşlar hiç memnun kalmadım hic hemde gitcek olan varsa bence gitmesin ilgi alaka sıfır hepsi 👎🏻
Goksuuuu Mrvtpz bende haftaya Alsancak mr dan randevu aldım. Geneli çok memnundu bu hastaneden. Ne kadar sürdü sizin?