Mrvtpz Güzel anneler şuan bebeğimle 20+2 deyiz önümüzdeki hafta detaylı ultrasona gircez nasipse İzmirde ultrasona girip memnun kalan anneler hastaneleri doktorları ve fiyatları yazabilirlermi rica etsem ☺️🥰🙏🏻
Kbr12 Mrvtpz ben ata sağlık Hastanesine gidiyorum fakat doktor yapmıyormuş bana özel kliniği olan doktoru tavsiye etti fiyatı 500 tl ama özel hayat Hastanesi de yapıyor fiyatı 300
Mehtapakgl Mrvtpz ben prof. Dr sefa Kelekçiye gittim canım mavişehirde 600 lira. Ama bizi kendi doktorumuz yönlendirdi asıl fiyatı nedir bilemicem.
Sevcus Mrvtpz Benide doktorum Prof. Fuat Akercana yönlendirdi perinotoloji uzmanı ilk gebeliğimde gitmiştim memnun kaldım. Şimdi ikinci içinde yönlendirdi randevu aldım gününü bekliyorum. 550 TL. İlk gebeliğinde plesenta da kanama vardı detaylıda görüldü.
Hardcandy Egepole gitmeyin hic ilgili degiller konusmuyor bile ve diger doktorlar buranin ayrintilisini begenmiyorlar.
Ceylanaydemir Mrvtpz alsancak mr gittim canım 300 tl baya ilgilendiler cd resim verdi herşeyine detaylı baktı ve anlattı oğluşumuz yüzünü göstermek istemediği için baya bekledik hatta yüzünü kapatmıştı elleriyle ama onuda azda olsa gördük ve resimlerini aldık baya memnun kaldım
Mrvtpz Ceylanaydemir ne zaman yaptırdınız acaba netten bakınca bikac kötü yorum gördümde o yüzden emin olamadm bide doktorunuzun adı neydi acaba ☺️
DenizGzm Ata sağlıkta Kemal uğurbil sağolsun çok çok ilgili bi doktor. Detaylı ultrasonu başka yerler 500 den aşağı yapmıyor burda 200 TL hangisini istersin dedi gülerek. Ve tabiki orda yaptırdım
Mrvtpz DenizGzm detaylı ultrason renklimi resim ve cd verdiler mi acaba ? Bide doktorunuzun muayne ücreti ne kadar normalde ? 😊
Kbr12 DenizGzm bilemiyorum benim doktorum Pınar Erkan sadece 4 boyutlu yapıldığını söyledi detaylıyı başka yere yönlendirdi