Af_dmr T-k ben özel klinige gidiyorum Ersin Gursel hocaya. Hastaneye siz gitmiyorsunuz doktorunuzla konuşup seçip yapıyorsunuz. Doktor konuşup ayarlıyor.
T-k Af_dmr Sanırım gerek kalmayacak hastane ayarlamaya. Duruma göre yine değerlendiricem yazdıklarınızı. Teşekkür ederim 😊
Af_dmr HamzaMoms adatip doğumlarda güzel benim doktorum en çok o hastaneyi tavsiye ediyor. Beyhekim çok kalablik ve virus oldugu icin sakinlik onemli. Allah kismet ederse bende adatipta dogum yapacagim. Yengem orda yapti gordum guzel temiz cok iyi.
T-k HamzaMoms Umarım öyledir 😊 haberleşiriz yine bilgi vermeye çalışırım öğrendiğimde. Hepimiz için en rahat şekilde geçer umarım bu süreç 😊
HamzaMoms Bellatrix-lestrange sende sanslılardansın🙈 beyhekim ebe kadrosu güzel diyorlar ama smdi secme hakkı olunca insan bir tereddüt etmiyor değil daha iyisi varsa yada butceme daha uygunu varsa diye ☺️ Amin inşallah
Af_dmr HamzaMoms adatip hastanesi için doktorum 3.500 dedi ama sizin doktorunuz ne der bilmiyorum. Konusun bence bi
Busssra54 Busssra54 Busssra54 sdtdmrkn dün d hastene yi aradım ne zamana kadar orda diye Aralık sonu dediler