Ferhangul01 Icimdekimucize hayatım doktorundan iyi bilemeyiz ki biz ben sağlık çalışanı olarak bunu söylüyorm ki doğumuna da az kalmış zaten endişe etme eğer tatmin olmadıysan başka bir hastanede başka bir doktora görün Canım
Icimdekimucize Ferhangul01 işte ben beyinle alakalıysa doğumu bekleyene kadar bi anda bişey olur diye korkuyorum beyin bu yani bi ay falan idare edeceğini bilsem Doğum sonrası giderim hemen
Fatosumum Icimdekimucize evet yıllardır sinüzitim var zaten eğilince bazen su akar sizin var mı sinüzitiniz?
Icimdekimucize Fatosumum bende de geçen yıl sünizit var dedi doktor ama öyle bi baş ağrısı falan yaşamıyordum çok şükür ama doktor var sinüsler dolu demişti bi yıl önce şimdide 39 haftalık hamileyim karnım zorluyor hafif eğilmede öyle sol burnumdan su gelince panik oldum bi an
Merve_004 Yakın zamanda üşütüp hasta olduysanız sinüsleriniz boşalmştr muhtemelen. Hasta olduğum zaman banada olmuştu aynı şekilde başımı eğdiğimde beynim delindi zannetmiştim 🙂 ama sonrasında ne baş ağrısı kaldı ne hastalık
Icimdekimucize Merve_004 yok bende ne grip ne hastalık ne hapşırma hiçbirşeyim Yoktu sadece bi anda eğildim ve şıp şıp sular damladı hızlı bi şekilde korktum öyle olunca
Fatosumum Icimdekimucize sinüzit geçen bişey değil malesef😢 duştan sonra baş ağrısı oluyo genelde saç kurutulmadığı zaman özellikle. Sürekli baş ağrısı bende de yok . Allah yardımcın olsun ama içini ferah tut internette baş ağrısına beyin tümörü diyolar 😀 olur arada öyle sinüzit akıntıları Allah hayırlara çıkarsın canım 😊
Icimdekimucize Fatosumum 🤗 peki bişey sorucam sizde de eğilince tek burnunuzdan mı akıyor damla damla yoksa farklı şekilde mi merak ettim karşılaşırsam ☺
Fatosumum Icimdekimucize akarken tek burnumdan akıyo ama bi sonrakinde diğer burnumdan mı akıyo ona emin olamadım
Keriminmutluannesi Icimdekimucize içinizin rahatlaması için hemde emin olmanız için doktora gitmenizi öneririm
Icimdekimucize Kızlar az önce özel hastanede bir doktora da gittim alerji ilacı yazdı beyinle alakalı hiçbişey demedi oda