Icimdekimucize Kızlar bugün eğildim bişeyle uğraşıyordum eğilince mi nedir bi anda sol burnumdan hızlı hızlı damla damla 10-12 damla su gelmeye başladı yani bildiğiniz su boşaldı sanki tek burnumdan grip nezle hiçbirşey değilim bir anda neden su gelir ki böyle bişey hakkında bilgisi olan var mı napmalıym 😓
HaticeTygnTpc Icimdekimucize Korkutmak gibi olmasın. KBB de 4 yıl çalıştım Hemşireyim. Ciddi birseyde olabilir. Doktora gitmenizi öneririm. En azindan iciniz rahatlar 🖒
Keriminmutluannesi Icimdekimucize içinizin rahatlaması için hemde emin olmanız için doktora gitmenizi öneririm
Icimdekimucize Cenkerim öyle bişey olabiliyor mu durduk yere olunca çok korktum internette korkunc şeyler yazıyo ne yapacağımı bilemedim 😓
Icimdekimucize HaticeTygnTpc hamile olduğumdan acaba gitsem bişey yapılabilir mi kbb görüneyim Nette de beyin sıvısı falan filan tarzı şeyler yazıyor o sebepten korktum bir defa oldu tekrarlamadı henüz ama yine de korkuyorum acaba kbb mı gitmeliyim yoksa beyin cerrahi mi
HaticeTygnTpc Icimdekimucize Kbb ye git bence canım. Evet bende onları kastettim yani bi kerelik olduysa değildir. Ama her ihtimale karşı sen git için rahatlasın. Hamileyim gitsem birşey yapamazlar ne demek hamilesin diye hic doktora gitmicen mi sen sağlıklı olcanki bebeginde sağlıklı olsun. Benimde kalca kemiklerimde iltihaplı romatizma çıktı ödem olusmus tutuluyo heryerim ilac kullanamıyorum ama yinede gidiyorum doktor takibindeyim. Sende içinin rahatlamasi icin git mutlaka insallah bi sorun yoktur Allahin izniyle 🖒
Icimdekimucize HaticeTygnTpc inşallah çok teşekkür ederim 🙈😓 Peki önce sana sormak istedim Allah korusun senin düşündüğün gibi bişey çıksa normal doğum yapabilir miyim yoksa sezeryan mı olmalıyım doğumuma 8 gün kaldı 😔🤔
HaticeTygnTpc Icimdekimucize Kuzum bunları konusmak icin erken hatta gereksiz sen canını bunlara sıkma benimde kemiklerimle ilgili sıkıntı olursa sezeryan olabilirim ama aklima bile getirmiyorum doktorum önce normal deneriz her türlü dedi. Hem senin daha ortada birşey yokki dediğim gibi sen sağlıklı ol ki yavrunda sağlıklı olsun. Doğumun şekli degil sağlıklı olmasi önemli. Hic canını sıkma kontrolünü ol. Sonra yolunu cizersin. Sonucuda bana bildir merak ederim 😊🤗
HaticeTygnTpc Icimdekimucize Doğumuna çok az kalmış. Eğer sıra bulamazsan muayene icin acile git böyle böyle oldu internette okudum endiselendim doguma gircem birkaç gün sonra napmam gerekir bir sıkıntı varmı yokmu diye danışırsın. Yada doktoruna danış. Sadece tedbir amaçlı. Hemen bi su aktı diye kötü birsey olacak değil. Ben sadece emin olman icinin rahat etmesi icin söyledim iyi diyelim iyi olsun 🤗
Icimdekimucize HaticeTygnTpc bugün yine aynısı oldu eğildim ve yine su geldi sol burnumdan çok korkuyorum 😔
Icimdekimucize HaticeTygnTpc @Ferhangul01 kızlar bugün gittim doktora sinüsüt yada alerji yada beyinle ilgili olabilir ama bunu öğrenmek için MR lazım bunada şu an müsait değilsin dedi Doğumdan sonra öğrenebiliriz o zamana kadar takiple hep akıyo mu artış var mı gibisinden dedi devlet hastanesine gittim özele de gitsem mi yani bu dediğiniz gibi bişeyse aciliyeti varmıdır sizce Doğuma 5 gün kaldı gözüküyor beklesem mi beklemesem mi bilemedim şimdi ama doktor bunu söyledi
HaticeTygnTpc Ferhangul01 Söylüyorum iki gündür de doğumun nasıl olacağına takılıyo. Acil doktora gitmesi lazım korkuyorum diyo ama gitmemiş. Inşallah bugun gider 😒
HaticeTygnTpc Icimdekimucize Doktor biraz saçmalamış sana bi kap verselerdi laboratuvar dan sıvı gelirse ona alsaydın test yapsalardı ortaya çıkardı ne olduğu neyse sen kendini iyi takip et burnundan akarsa yine ölç yani kac damla yada kac ml rengi ne iyi takip et doğumdan sonra hemen git doktora insallah 🙏 Rabbim bi nefeste kurtarsin hayirli doğumlar ❤
Ferhangul01 Icimdekimucize hayatım doktorundan iyi bilemeyiz ki biz ben sağlık çalışanı olarak bunu söylüyorm ki doğumuna da az kalmış zaten endişe etme eğer tatmin olmadıysan başka bir hastanede başka bir doktora görün Canım
Fatosumum Sinüzitin varsa normal kimyonlu bişey yediysen o çok etkiler sinüslerin boşalır. Benim hep oluyo nerdeyse sinüslerim boşalıyo eğildiğimde falan. Beyin sıvısı,omurilik sıvısı falan olduğunu sanmıyorum.
Icimdekimucize Fatosumum 🤗 peki bişey sorucam sizde de eğilince tek burnunuzdan mı akıyor damla damla yoksa farklı şekilde mi merak ettim karşılaşırsam ☺