Gzdsrm Sedaerdogaan canim kurtajdan sonra 3 adet donemi korunduk sonra korunmadim 6. Ayinda hamile kaldim oda dusuk oldu malesef dusukten sonra korunmadik 2 adet gordum tekrar hamile kaldim cok sukur bu sefer 4 bucuk aylik olduk bakalim rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah
gamzecee Gzdsrm inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız bana umut oldunuz araştırmaya gitmişmişsiniz acaba ikisi için
Yasemin0728 Sedaerdogaan kürtajdan 6 buçuk ay sonra hamile kaldım ama oda kimyasal gebelikdi 10 ay oldu kimyasaldan sona ama hala kalamadim proloktin ve tiroid hormonu yüksek çıktı o yüzdenmis
Yasemin0728 Lamia65 canım proloktin düşünce kaç ay sona gebe kaldın benimde geçen ay 33.80 di ilaç kullandım bu ay 1.81e dustu
Lamia65 Yasemin0728 Dostinex mi kullandın? Ben 3 ay tedavi aldım canım.2 ay korundum.3 ayda ilaç kullana kullana hamile kalmamı (hamile kala bilirsin) söyledi doktor.Ve kaldım çok şükür🤲 şimdi 37+4 haftalik hamileyim. RABBİM hayırlısıyla herkese nasip etsin🤲
Bgmky Seda6019 benim 2 kürtajım oldu aynı sebepten canım genetik test yaptırdım onda çıktı. Şuan 3. Gebeliğim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün çok şükür 29+1 olduk
Sedaerdogaan Bgmky sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 bende kan pıhtılaşmasından süpheleniyorum test yaptırıcam
gamzecee Bgmky inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi genetik testlerini hangi ilde yaptırdınız zor olmazsa biraz süreçten bahsedermisiniz bende 1 ay sonra araştırmaya gitmem gerek
Esoo0698 Sedaerdogaan Bunun belirli bi ayı yok canım ben doğum doktoru takip ediyorum instagram sayfasından senin sorduğun soruyu sormuştu oda bunun belirli bi ayı olmadığını eğer olursa bir sonraki ayda kalırsın 3 ay 5 ay belki 1 sene sonrada kalırsın demişti 🥰
Merveerhannn Sedaerdogaan 3 ay sonra rahim kendine gelmiş oluyor diyor doktorlar. Ovulasyon testiyle 3 ay sonrasında rabbim gönlüne göre versin 🙏
annepanda Sedaerdogaan dr 2 ay bekleyin sonra psikolojik olarak ne zaman hazirsaniz demisti. Biz 3 adet donemi bekledik..
Yasemin0728 Lamia65 evet dostinex kullandım 1 ay canım 15 Ekim’de 1 ay oldu ve doktor değerin düşmüş hapı bırak dedi bakalım nasip
Basak0503 Lamia65 sizin 3 ay neden sürdü çok mu yüksekti düşmedi acaba? Bende bugün başladım inşallah düşer hamile kalırım inşallah
Iamghs 9haftalıkken kese küçülmesi yüzünden kürtaj oldum belli bir süre düşünmedim cocuk üzerinden 7 ay geçti şuan kendimi piskolojık olarak hazır hissediyorum 2. Ay geçti henüz hamile kalamadım Allahım bu ay nasip eder inşallah🙏
Basak0503 Yasemin0728 ya bende bugün başladım dostinex e. Size kaç tablet verdi doktor 1 ay kullanmışsınız siz. İnşallah benim de düşer hamile kalırız inşallah 🙏
Ebruakcetin Sedaerdogaan 7 ay sonra kaldım ama ilk 4 ay denemedik rahmin toparlanması için. sonraki aylarda denedik 3. De oldu
Iamghs Ebruakcetin adet döneminden kaç gün Sonra ilişki daha yararlı yada yumurtlamayı takip edip ona göre ilişkimi yaşamalı bilemedim 🤦🏻♀️
Ebruakcetin Iamghs kendini şartlama bence , akışına bırak dua et rabbim hayırlısını versin. Stres yapıp çok odaklanınca negatif etkide yapabilir
Lamia65 Yasemin0728 Anladım canım. Hayır haberlerini bekliyorum🌹 Koca koca çift çizgili resim bekliyorum🥰
Iamghs AhmetPelinKl Ebruakcetin haklısın aslında sürekli birşeye odaklanınca olmadığında kendi kendine stres yapıp dahada engellemek daha kötü sonuç olarak hiç bir sağlık sorunun yada engelim yok buna çok şükür 🙏 Herşeyin hayırlısı