Bsraao hayır t doğuştan olurmuş rahim şekilleri var bi sürü ben mayısta kürtaj oldum 3.kez kalp durunca daha yeni başka doktora geçtim kendi doktorun birşey yapamio daha herşeyi kullandırdı gene oldu cunki bende bıraktım docente gidiyorum tüp bebek doktoru kendisi alanı o ama bizlerede bakıyormuş muayne gttm adetimin 3.günü alttan etti herşey güzel ama rahim filmi çekil bakalım dedi duruma içerde sebeb olcak şeylerde olabilip ztn ben profosor oldum 1 buçuk senedir gerek burda gerekse sosyal medyada gruplara katıla katıla bole kaybedenlere konuşa konuşa ne var ne yok öğrendim herşeyi işin ici ne girince ogrenilsun işte yoksa nerden bilcz genetik testlerimis kan pıhtılaşması imiş rahim şekilleri yapisikliklar ogrneidk yapışıklık kürtajlardan dolayı oluyor üst üste olduğum aslında her kürtaj snrssi rahim filmi yapılması lazimmis ama kimse bilmiyor bunu bende iyiki doktor yaptır demiş belkide bundan kaydeiorm bebkelri T olması dar olması demekmiş yapısıklikta biz bile yasarmiuis işte bebelerde durmuyor 🙄