Bsraao çok geçmiş olsun cnm Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Benim de 8 haftalıktı 3 gebeliğimdi kalbi olmamış gelişme yok demişti doktor kürtaj yapalım demişti Bn kabul etmedim br hafta daha bekleyeceğim dedim doktor TM ama kanaman olursa acile git dedi o gün kanamam oldu düşük yapıyormuşum br hap verdiler sancı geldi Doğum olsun diye ama Bn bilemediğim için sürekli WC e gitim sanırım bebeğimi orda düşürdüm bilmiyorum kürtaj ettiler içimde parça bişey olmadığını söyledi ne olur ne olamaz parça kalmasın diye kürtaj etmişti sonra 1 geçti tekrar düşündük hamile kalmışım düşük yapmışım farkında değildim 6 haftalıktı o da ama Bn emare girecem diye test yaptım negatif çıktı ertesi gün diye br ilaç aldım o hafta hamile kalmışım bilmiyorum oda tutunamamıltı sonra 1 sene daha bekledik tabi düşünmeye başladığımızda hemen hamime kalmadım maalesef en az 1 1.5 seneden sonra kakıyordum şimdi çok şükür 5. e hamikeyim 32 haftalık olduk çok şükür bir sıkıntı yok yani 3. Bebeğim düşmeseydi şimdi 3.5 yaşında olacaktı 4. de 2 yaşında nasip değilmiş demeki
cok şükür hep dua ettik Rabbim bir fırsat daha bize verdi inşallah Rabbim sizedie verecektir bol bol dua edin🤲