ha_zesfa Cigdm evt bnde ilk kez yaşadım göğüslerim çok fazla ağriyordu dayanamiyordum ağrısına ovladim belki geçer die sonra bi baktım süt gelmeye başladı bildiginiz beyaz sut
Cigdm ha_zesfa çok sevindim adına canım süt gelmesi prolaktin süt hormonu yüksekliğinden oluyor ben üzmek istemedim diye soyeledim ama demek hamileliğin ilk belirtilerindede oluyormuş birşey daha öğrendim bu sayfa gerçekten çok yararlari
afrasil ha_zesfa ayy canim ilk kez böyle birşey duydum gebeliğin ilk ayında süt mu gelirmiş 🤭 kan ver hemen canım hadi bakalim insallah kanda da çıkar sağlıkla kucagina alırsın
ha_zesfa afrasil inş bnde çok şaşırdım ama mesela 4 gebelik geçirdim 2 si doğum bnde şaşırdım ama su ihtimalde olabilir kızımı 4 ay önce sutten kesmistim cnm öyle de düşündüm yani
Tugcekkkkk ha_zesfa dha önce doğum yaptın mı? Yapmadıysan prolaktin denen hormonun fazlalığından. Gebelikte ilgisi yok. Bir doktora gidip bu hormonu ilaçla azaltmalısın.bildipim kadarıyla prolaktin çok yüksekse gebe kalamıyorsun
inocan ha_zesfa çooook mutlu oldum 😍🥰🥰😍😍😍 Rabbim tamamına erdirsin ❤️💕 ben de hiç beklemediğim anda hamile kalmıştım 😂💕