Yasemin0728 ha_zesfa canım proloktin hormonu ni olctur derim proloktin hormonu yani süt hormonu yüksek çıkarsa gebe kalmani engelliyo
Yasemin0728 ha_zesfa canım hastaneye git olctur sağlık ocağında kanlar bı gün kaldığı için değeriniz daaha da yüksek çıkıyor o yüzden hastanede olctur
ha_zesfa Buyrenk roserosey Ysd00 inocan Ysd00 afrasil Baybymucize sinber Yasemin0728 arkadaslar bu postu açtım ve hamilelik olacağı aklımın ucundan gelmiyordu ve bugün hem erken gebelik hemde 5 tllik test aldım ve yaptım ikisinde de anında ve cok koyu bir şekilde çıktı mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin hiçbir annenin babanın kucagini bos birakmasin😊😊😍😍
Cigdm ha_zesfa canım prolaktin hormonuna baktır sanırım yüksek oda gebeliğe engel olabiliyor grlik değilse hormonun yüksek olmasaydı süt gelmezdi
inocan ha_zesfa korkmayın Allah’ın izniyle önemli bişey değildir 😊 hormon ilaçları düzeltir hemen ❤️ Allah hayırlı bi bebek nasip etsin size 🌸
ha_zesfa Edizinannesii Evet yaptım ve hamileyim erken test de yaptım normal 5 tllik de yaptım çok koyu bir şekilde çıktı hamileyim😊😊
Ysd00 ha_zesfa aminnn inşallah🤲🏻 Darısı kucağına almaya inşallah, arada haber edersin. Hayırlı haberlerini bekliyorum 🤲🏻😍
Yasemin0728 ha_zesfa gözün aydın canım çok sevindim rabbim sağ salim kucaginada almayı nasip etsin inşallah 😍
ha_zesfa Cigdm evt bnde ilk kez yaşadım göğüslerim çok fazla ağriyordu dayanamiyordum ağrısına ovladim belki geçer die sonra bi baktım süt gelmeye başladı bildiginiz beyaz sut