Annecik53 Seda744 benim 15 de kesin kız dendi detaylı ultrason da kesin kesin erkek gösterdi kendini şimdi 28 haftamdayım paşamızı bekliyoruz yani detaylıya girene kadar sakın bişi alma
Seda744 Annecik53 allahım inşallah ya beenimde öyle olurmu bilmiyorum ama umud ediyorum hep rabbim büyük herkezin gönlüne göre versin çok sevindim adiniza😇😇
Tugce0158 Seda744 12 hafta da kemik yapısı erkeğe benziyor %70 dedi 14 15 haftalar %99 erkek dedi ayrıntılıda %100 erkek dedi şuan 21+3 olduk çok şükür 🙏
Annecik53 Seda744 evladın kızı erkeği olmaz sağlıklı sıhhatli olaunlar da gerisi hiç.önemli değil rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatsırsın… rabbim gönlüne göre versin evladlarımızşa imtihan etmesin amin
Rukiye____ Ben 16 haftamda gitim sabah önce kız dedi öğleden sonra bidaha baktı bu seferde oğlan dedi 🤷🤷
Seda744 Annecik53 orası öyle canım rabbim en iyisini bilir herşeyin ama insanın ikisinide tatmak istiyor rabbim herkese yatırsın nasip etsin en guzelini😇😇
Esilakck Seda744 Allah gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım benimde kızım var 2. bebeğim yan pozisyonda olduğu için net bakamadı doktor emin olamadı inşallah bidaki randevu da net belli olur onu da tadarız 🤲🥰