KbraBerker MelisaMila inşallah cnm bi iki haftadır kıtlıktan çıkmış gibiydim artk yürümem lazm dedim iki gündr yürüyoru artk yorulsamda yürümem istiyorm almak istemiorum kilo vermesi çok zor 🤭
MelisaMila KbraBerker İnşallah çok almayız ama biraz bize bağlı ben hep kendi kendime ikazda bulunuyorum ye ye ilerde ağlarsın falan diye sonra tadına bakıp bırakıyorum biraz engelliyor beni 😃
damlaikan KbraBerker en yakın özel hastane Van’da onda 3,5 saat yolları da tehlikeli Allah’tan bi hafta sonra gidicem Batı’ya
KbraBerker damlaikan aynen öyle bi kontrol için yine git sen batıda canm daha ii bilgilendilrsn ben maraşdaym fena değil burası
KbraBerker damlaikan yani ilkinde sezeyan istemesemde mecbut oldu zaten işimede geldi suyum bitti hemen doğuma alındm erken doğum yaptm
Mercimegimm MelisaMila anladim canim ne guzel fazla almamıssın ama alirsin gene 😊 ay bende öyleyim yaa 1 saat gecmeden acıkıyorum fazla yememeye calisiyorum insallah fazla kilo almam
MelisaMila Mercimegimm inşallah canım ben de aşmaya müsait olduğum için dikkat etmeye çalışıyorum ama tabi cipsler tatlılar havada uçuyor 😄
Mercimegimm MelisaMila valla bende oyüzden dikkat etmeye calisiyorum canım ayni durumdayiz😂😊 onları hic sorma zaten yemesem tansiyonum düşüyor😂