aeh Denizmom Magnezyum içerdiği için günde bir şişe tavsiye ediliyo , ama tansiyonu düşürüyo muydu çıkarıyo muydu unuttum. Tansiyon problemi olan dikkatli kullanmalı
Busra34gms aeh yüksek tansiyona iyi geliyor dengeliyor maden suyu magnezyum açısından da zengin olduğu için günde bi tane içmekte fayda varmış bende içiyorum
Rabiis Busra34gms asitli mi içiyosunuz asitini alıp mı içiyorsunuz ? Ben asitli içilmez diye biliyorum o yüzden bardağa koyup bı kaç saat sonra içiyorum asiti gittikten sonra
ilknirvanam123 Busra34gms düşürdüğünü sanmıyorum canım i cinde sodyum var bende yükseltiyor die biliyorum bende günde 1 tane mutlaka içiyorum 🤗
ecembugra53 Denizmom hayır şade maden suyu iç canım 😊 her gün 1 tane içiyorum bebeğe de cok faydalı kemik açısından hem de sana da cok faydalı
Momtobe54 Denizmom sabah akşam günde 2 tane içiyorum 25.haftamdan beri ne mide yanması yaşadım ne de başka bi sorun 😊
Busra34gms Rabiis bende dolaptan çıkarıp ağzını açıp biraz bekletip içiyorum normalde de sevmem çok asitli içeçek
Nlgn16 Rabiis maden suyu kesinlikle asiti kaçmadan içilmelidir ve kesinlikle şişesinde içilmeli aksi taktirde hiçbir faydası olmaz haberiniz olsun 😇
Esraaelisa1 Denizmom magnezyum falan var ben içtim valla her zaman içiyorum 1 tane içebilirsin gün içerisinde canısı