Semrag03 Ben şimdiden doğuramıyorum yazayım anca tutar heralde keyfi yerinde oğlumun 😅 1 hafta da önden gidiyormuş o yüzden biraz daha rahat yazıyorum bunları ve artık eşime evime kabusmak istiyorum 🙈
ecembugra53 Semrag03 😍😍 kız Allah iyi etsin seni Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin ❤️😊🤲🏻🤲🏻 erken yazmışsın bende 38 haftalığım son 8 gün kalmış 39 da gelir dedi bebek önde gidiyor baskı sancı aşırı suan bile var 😂😂😂 hiç gelesi Yok 😂😂
EliffCandan Semrag03 sende bendensin 35+3 haftaya doğurmak istiyorum benimde bir hafta önden gidiyo kaç kğ şuan canım
Semrag03 ecembugra53 yoruldum artık napayım 😅 eşimden ayrı olmak da zorluyor artık oğlumuz da gelsin eşim de gelsin diye mecburum ,😅 rahatlari iyi demekki bebişlerimizin 🙈
ecembugra53 Semrag03 😊🥰😂😂 aynen canım bekleyelim haberleşelim Doğum yapınca yazalım burata canım ❤️😊 Saglıkla gelsinler yeter ki canım
Mrv24orn Semrag03 bende acelen ne dcektm dha 36. Haftada diyee 🤣😅😅😅😅 rabbim hayrlsni sglk sihatli versn ins cnm🤲
Sena00 Semrag03 canım merhaba hatırladınmı beni hani Doğuramiyorum postu açmıştınız kim önce doğum yaparsa haber versin diye 😂bugün bebeğimi kucağıma aldım inşallah sende sağ salim kavuşursun bebeğine 🤲