FlowerPower Yeni__anne Biz bugün gittik doktora 36+1 haftalığız. Başından beri 1 hafta önden gidiyordu. İki hafta önce gittiğimde 2490 dedi bana doktor bugün de 2600 dedi - şaşırdım. Ben 2900 falan bekliyordum. Son haftalar haftalık 150-200 gr alıyormuş bebekler. Doktor herşey yolunda dedi. Gel görki ben kafama taktım tabii. Bence doktor yanıldı veya hesaplayamadı. Eşim de bende yapılıyız. Şimdiye kadar 1 hafta önden gidiyorduk. İki haftada sadece 110 gr almış olamaz. Haftaya göreceğiz bakalım. Umarım yanılmıştır
Yeni__anne FlowerPower aynen canım benimde bir ay önce bana dedi sen iri yapılı olduğun için bebeğin gelişimi bir hafta önde dedi 2 haftada 400 gram almış sadece bende endiselendim
theAna Yeni__anne sabah kahvaltısına çok dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum. Süt ve süt ürünleri, ceviz, incir gibi kuruyemişler meyve falan. Bünyeye göre de değişiyor sanırım çok takmayın doktorunuz iyi dediyse.
Turkerg 35+3 iken gittik 2650 48cm dedi. Bence seninki de normal. Kimi birden aliyor son haftalar kimi yavas aliyor hic belli olmuyor
Yeni__anne Turkerg aynen canım olabilir sezeryan istediğim için 2 hafta sonra alacak doktor inşallah 2 hafta da bi 3 kiloyu görürüz