Yeni__anne Kızlar aranızda 36 haftalık hamile olanlar var mı biz 36+5 günlüğüz bugün doktora gittim 2. 650 kilo 47 cm minyon Bi çocuk dedi. Sizinkiler kaç kilo
hulya1406 Yeni__anne 35+2 yiz bugün.En son 34+5 geçen cuma gittik 2947 gr dedi doktorumuz.Birazcık önden gidiyor dedi.☺️Bakalım doğana kadar kaç olucaz☺️
minik10eller Yeni__anne 36+1 de doğdu benim oğlan. Ultrasonda 2800 gram 49 cm çıkmıştı. 2550 gram 50 cm doğdu.
ispynrc Yeni__anne 36+6 haftalığız canım ayın 12sinde gittim en son 2700 dedi bize de ama boyunu söylemedi 🥰
theAna Yeni__anne sabah kahvaltısına çok dikkat ediyorum protein ağırlıklı besleniyorum. Süt ve süt ürünleri, ceviz, incir gibi kuruyemişler meyve falan. Bünyeye göre de değişiyor sanırım çok takmayın doktorunuz iyi dediyse.
Sevgisena_54 Yeni__anne bana demedi şahsen doğuma kadar ne olacağı belli olmaz arkadaşımın 36da 2600dü bebeği doğumda 3850 doğdu 😊 son haftalar daha hızlı ilerliyor her bebeğin bünyesi farklı doğumdan sonra istediği kiloyu zaten aldırırız problem diil bence sağlıklı olsun minyon olsun nolcak😊