Zeyyno_ NefesDeniz Amin amin İnşallah Emin ol zaman su gibi geçiyor gün gelck sende gün saymaya başlicaksın🤗
akcayaanneoluyorum Zeyyno_ Bugün randevumuz vardı, 35+0 🌼 2727gr dedi doktorumuz 😍 Az kaldı, çok heyecanlanıyorum 😅
Zeyyno_ akcayaanneoluyorum Aynn baya azalmış beni de o haftalarda heyecan sarmaya başlar herlde henüz heycan yok 😂😂🙈
Zeyyno_ Beyza_nazz Aynn öyle sanırım ben tahmini bgün 1800felan der demiştim çok Şüküür 2kiloya girmişiz 🥰🥰🥰🤲🤲🧿
Zeyyno_ Ayseozmenucar Bana doktorum 23+2de girmem için 2ay öndeceden sıra vermişti 23+2de ayrıntılı ultrasona girdim 🥰🤗
Zeyyno_ nilsmother İnşallah 🤷🥰 Ben zaten 16da cinsiyeti öğrendim 17de alışverişlere başladım dha yeni yeni bitiyor eksiklerimiz🤗🧿😍🥰
Rotinda17 Zeyyno_ Merhaba Yeni geldim doktordan Bende 23 haftalığım 76 dan 84 olmuşum Çokmu ya 😔 Bebeğim 550 gram Bu 3. Gebeliğim Benimle aynı olan varmı ki 🙈
Zeyyno_ Rotinda17 Bilmem kişiden kişiye değişir cnm ben 60dım 67olmuşum tabi ilk 5aya kadar kilo almadım göbeğim çıkınca almaya başladım şimdi sabitiz 2-3haftadr bakalım doğumdan sonra kaç kilo kalcak kaçı gidecek vs 🤷🤗
Zeyyno_ nilsmother 17.haftamda başladım 32+0haftalığız dha yeni yeni bitiyor eksiklerimiz işte 🤗 kendime alacaklarım duruyor bi tek onuda çarşıya çıkınca alıp bitirmek istiyorum artık çantamızı hazırlicaz🥰🥰
Ozdmrkbraa Zeyyno_ 29+6 dayım yarın kontrolüm var çok merak ediyorum ne kadar olduğunu en son 26+1 de gitmiştim 1100gr dı 35cmdi 🌸
Ozdmrkbraa Zeyyno_ fazla olmasından korkuyorum o zaman doktor iki hafta önde demişti eğer böyle giderse 36 da beklemeye başlarız doğumu dedi 38 le uyumlu olur dedi beni bir telaş aldı sanki yarın doğuracakmışım gibi 😂