Calarsaat Kızlar şuan doğuma girdim epidural aldım 5 cm açılmam varmış dua edin lütfen kolay güzel bir doğumum olsun 🙏🥰
cagla24 Calarsaat Allah yardımcın olsun canım benimde yatışım yapıldığında 5 cm açıklığım vardı 4 saat sonra doğurdum 🥰
Mengihilal Calarsaat suyunu doktor patlatır ona takılma doğuma odaklan doktorunun direktiflerini iyi takip et. Rabbim yavruna kavuştursn tez Vakitte inşallah.
cagla24 Calarsaat benimde suyum gelmemişti doktorum patlattı zaten gelince sancılar daha beter bir hâl alıyor son dakika patlaması daha iyi ☺️
Calarsaat Nihall23 40+4 son zamanlarda ahududu yaprağı çayı ve papatya çayı içtim uzun yürüyüşler yaptım canım bugün sabah 7.30 da nişan geldi 9.30 da hastaneye geldik 5cm açılmam varmış
Calarsaat arelaslan valla hiç hissetmiyorum sancıları uykum geliyor karnımdandan aşağısı uyuşuk iyi çok güzel bişey epidural
cagla24 Calarsaat yok canım ince uzun tığ gibi bir şey var plastik onunla keseyi patlatıyor ama hiç anlamıyorsun korkma
nilsmother Calarsaat Allah yardımcın olsun canım sıkıntısız kavuş bebeğine inşallah 🤲🏻 sende bize dua ett