Ayseee3 Merhaba kizlar 26 haftalık hamileyim erkk bebek 900 Gr bebeğim sizce azmi yoksa normal mi sizin bebeklerinizin gelişimi nasıl boy ve kilosu doktorlariniz ne diyor
imren91 Ayseee3 Canım 26+3 te gittiğimde 990 gramdı . Doktorum haftasıyla uyumlu demişti. Seninki de gayet iyi😊
Dilara1503 Ayseee3 seninki gayet iyi canım 5 aylık 1100 gram biraz fazla geldi açıkçası bana. Ayrıca bebeğini kimsenin bebeği ile kıyaslama o senin rahmine düştüğü an onun doğacak kilosu belli bunu değiştiremezsin doktoruna Güven sadece sağlıklı beslen yeter 🤗
Mahbuss Ayseee3 25.hafta 732 Gr 31 cm dün gittim doktor haftasıyla uyumlu bir sorun yok dedi hamdolsun 😊 önemli olan bu zayifta olsa doğtuktan sonra çabuk toparlanıyorlar ben kiloyu çok sorun etmiyorum o yüzden
Ayseee3 imren91 bı arkadaşım tam beş ayllikken 1.100 Gr bebeğim dedi de tereddütle kaldım acaba gelişiminde sorun mu var diye
imren91 Ayseee3 Canım bazıları genetik oluyor. Anne baba biraz yapılı olunca çocuk da kilo alıyor çabuk. Doğduktan sonra aldırırız 😍
Ayseee3 Dilara1503 aynen zaten çok iri bı bebek olmasini istemiyorum ama ben kilo veriyorum onun için aceba bebeğim mi kilo almıyor diye düşünüyorum
Dilara1503 Ayseee3 alıyormuş işte bak doktor bir sorun görse söylerdi sana mutlaka sen iyi düşün iyi olsun her şey 🤲🤗