ipeksfr Ozlemkurttt inşallah cnm valla ben normalde çok gaz problemi yaşıyorum hep öyleydİm bebektende şüpheliyim o yüzden. En iyisi bunu alim dedim😀
ipeksfr Obsesifk cnm d. Browns a mail atmıştım farkı sormuştum. Size sorduktan sonra az önce msj geldi😀 geniş ağız olan anne memesine daha yakındır memeyi unutmasnı istemiyorsanz bunu tercih edeblirsinz demişler.Bilginiz olsun diyd yazim dedim☺ @Deletedmom67
Obsesifk ipeksfr aa iyi bari şansıma onu aldım bende sağol canım alacak olanlar bilmeyenlerde görüp öğrenir böylelikle 😊
Deletedmom67 ipeksfr çok iyi yaptın cnm . Calısıyorum sağıp bırakcam 🙁 benim icin sanırım bu iyi olcak
Cansu424 ipeksfr bende ikili olanindan satın almıstım hic dikkat etmemisim ya genis mi darmı icinden ikitanede yedek cıktı 0-3 3-6 ay diye keske dikkat etseymisim uzuldum simdi 😔
PelinK ipeksfr lansinoh diye bir marka var canım ödüllü biberon ucu anne memesi gibi bebek kolaylıkla kavrıyor ondan almanı tavsiye ederim 😊😊
ipeksfr PelinK cnm ben gaZ problemi için birazda bunu tercih ettm çünkü ben çok çekiyom kızımda öyle olur gibi geliyor😀
ipeksfr Cansu424 emzikleri satılıyor cnm ayrıca memnun kalmazsan geniş ağız alırsn olmadı sadece emziği