Merhabalar kızlar 14 ekimde 3. Sezaryen oldum size dogum hikayemi anlatmak istiyorum ben kayseri tekden hastanesinde gülcan yazıcı özgün diye bir doktora gidiyordum kontrollerim son dk ya kadar gülcan hanımla devam etti cok gizli konuştuğu için pek bisey anlamazdım sorduğumda detaylı bisey söylemezdi pandemiden dolayı ilk 4 aylıkken gittim daha öncesinde büyük kızımın doktoruydu onun için tekrar gittim neyse ilk baktığında cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlandım 3. Gebeligimdimerak ediyordum 2 tane kızım vardı çünkü bana dur bakalım yasiyormu oldu mu gibi saçma sözler söyledi 😰 neyse son gün geldi 14 ekime gün almıştık bir gün öncesinin akşamına aradım saat 19.30civarıydı iyi akşamlar diyerek gülümseyerek aradım bana beni tersler bir vaziyette iyi geceler evet 🤔 dedi. Anlam veremedim neden bu saatte rahatsız ettim der gibi üzüldüm sorunumu anlattım kimsem yok refakatçi sorun olur mu dedim esim çocuklara bakicak kızımın biri 8 biri 2buçuk yaşında refakatçi olmadan olmaz dedi tabi yine tersleyerek bul dön dedi msj attim bulamadım diye bor sürü biseyler yazmış söyle böyle diye sinirlerim bozuldu kimsem yok diyorum anlamıyor napim napabilrdim esim humayi aradı anlaştık sabah gittik bu arada 39 haftalik hamileyim çocukları içeri almadılar çıktık tam gidiyorduk başka yere bakalım die güvenlik geldi bir bayandı noldu diye anlattık derdimizi saolsun yardımcı oldu hastane müdürüyle görüştü çocuklar odadan çıkmasın dediler hemen doktorumu seçtim gönül erkan saolsun ilgilendi doğurdum bir kaç saatte ayaklandim cok ilgililerdi. Hatta bir ara kızımın biri memede biri dizimde sallarken buldum kendimi Allah yetiyor gerisi teferruat bu doğumum da böyle bir ani oldu bize🙈❤☺️🤷🏻♀️
Kızları 3 ledik❤🤪🥰
DHNEb sabitler misiniz @NaimeYilmaz
Maşallah 🧿 özel hastaneye gidip böyle muamele görmen beni şaşırttı . Bende hüma hastanesine gidiyorum 2 doğumumu da orda yaptım 🙏🏻 Şuanda oraya gidiyorum muayene ye 🥰 bir kere doktorum bana bu şekilde davransın hemen hastane nin başhekimiyle konuşur dava açarım . Hem para nı alıp hem bu şekilde davranması hiç doğru değil 😡bebeğin için çok sevindim 😍 maşallah 🧿 Rabbim karşımıza merhametli insanlar çıkarsın inşallah 😘
DHNEb Allah sabır versin 🙏🏻
DHNEb inanırım ya Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🏻 İnsan ailesini kendi seçemiyor sonuç da
zhr38brhn Ya bisy sorcaktim
Hüma Hastanesinde ben suni alacamda eşim kalacak yanimda. Suni verilip doguma kdr blki 8.9 saat geçecek örnek olarak. Bu saatlerde hpmi sanci odasinda kalinio yukarda yoksa doguma kdar kendi odamizda esimizlemi çekiyoruz
İnsallh kndi özel odada asagida oluyodur acilma tamamlana kdr eşim bna destek olur yaa
DiplomaliEvHanimi canım büyük ihtimal odada çekiyorsun malesef bu konuda bilgim yok ben iki çocuğumuda da acil sezeryanla girdim doğuma 🤷♀️