_Ftma_ Cancazim bu haftalarda normalmis canim biz dogum yapanaa kadar insallah kaplten gitmeyiz ben bide iki düsük yapmistim en ufacik birseyden korkuyorum😅
_Ftma_ Rehile benim bi arkadasim 6 aylik oödu bebegi öyle hisseti karin kaslari cok güclü olabiliyormus
World Rehile kilo dan kaynaklıymış. Eğer kiloluysa gebe , biraz geç hissedilebilirmiş Yada bazı bebekler çok hareketli bazı bebekler sakin olabilirmiş.
gulser53 _Ftma_ _Ftma_ Allah yardımcımız olsun 10 günde bir doktordayım resmen 4 tane 15. haftada kalp durması olunca haliyle hep stres korkuyla yaşıyorum bende
SinemKeskinsin1 Bende 20+6 yım yarın 21 haftalık olcak iki haftadır net bir şekilde hissediyorum resmen geceleri uyutmayacak şekilde kasılmalar ve vurmaları oluyor doktora gidince tık yok ama hala cinsiyeti belli değil ama şimdiden beni çok zorlayacağı belli 😂😂
imerveg Tugceasl benim de 16+6 ve dünden beri ara ara hissediyorum el ile hissedilmiyor tabi ama icerden minik bir dürtü gibi atıyor gibiii🥰
birtosbikannesi Rehile biraz kilonuz varsa karin kaslarimizda sıkı oluyo ilk hamilelik oldugundan onyüzden hissetmioruz 23 de hissettim myle diyim hissedincede sürekli olmuyo 1 gün oynuyosa 2 gün hissetmiorum