ekrnz 22 haftalık gebeyim 3 hafta 3 kilo aldım ki dikkat etmemize hamur işi pilav makarnadan uzak durmamıza rağmen doktorum diyetisyenle devam etmemiz gerektiğini söyledi . Var mı benim gibi olanlar nasıl çözüm buldunuz
Dilanilngi ekrnz ilk aylarda bende gittim glikoz yüksek de çıkmıştı,şimdi bıraktım kilo almaya devam ettim çünkü 😬
Zuhal14 ekrnz o kadar abartılacak bi kilo almamışsın bence 14-15 kilo aldım ben ki son zamanlarda almadım diyebilirim 36. Hafta da yım
Ftmsrkn ekrnz bende hızlı ve fazla kilo alanlardanım üstelik diyet yaptığım halde zaten diyetten önceden yiyemiyordum gebelik şekerinden ve hormonlardan kaynaklı olduğunu söyledi doktorum
Anisalenasmom ekrnz Çok almamışsın canim ben 23 kilo aldım 57 le hamile kaldım doktorum hiçte anormal bulmadı
ekrnz Zuhal14 toplamda 10 kilo aldım ama son 3 haftada 3 kilo alınca gerek gördü . Normal mi diyorsun 🙁
Anisalenasmom Ftmsrkn 37+1 birbirimizi teselli edelim napalım 😂 kilo alımım durdu benim .Sen kaçıncı haftadasın ?
ekrnz Gulsahkyc benimde ilk gebeliğim ☺️ Ben de hiç düşünmüyorum açıkcası eşimde dert etme diyor sağlıkla gelsin istiyorsan sonrasında ver verebildiğini diyor ama doktor öyle deyince şüphe ettim
Ftmsrkn Anisalenasmom sen sona gelmişsin çok şükür ben daha 29+2 yim 😀inşalalh benim de kilo alımım durmuştur
Anisalenasmom Ftmsrkn Şükür 🙏 Hiçç morelini bozma veririz hepsini sağlıklı olsun yeter ki bebişler ☺️
Zuhal14 ekrnz o haftalarda bende çok hızlı kilo aldım şimdi sadece bebeğe alıyorum aslında aynı şekilde yemeğe devam ediyorum bir de çok zayıftım ben 55 ile hamile kaldım 14-15 alınca sadece karnıma almışım gibi duruyo dışardan sağlığınla alakalı bir durum yoksa hiç dert etme ben 20 de alsam etmezdim bebeğim sağlıklı olsunda veririm diyorum hiç canını sıkma yani görsel açıdan falan
kedernese ekrnz 3 haftada 3 kilonun hepsi normal kilo değildir bi kısmı ödemdir çok su için ödemi atmaya çalışın.
prensmusta ekrnz bende 29+4 teyim,13kg aldım,doktor banada hızlı gidiyorsun dedi 😒ama diyetisyene git fln demedi,hamur ,pilav ,tatlı çok yeme dedi🙄
ekrnz Zuhal14 bende hiç düşünmüyorum en önemlisi eşim destekçim ısrarla dert etmemem gerektiğini söylüyor ben 30 kilo hedef koymuştum zaten kendime ama doğum zorlaşır rahatsız hissedersin falan deyince gözüm korktu