DidemYldrm Kızlar bebişlerinizin kilosu ne kadar salı günü doktora gidicem çok merak ediyorum şu zamana kadar hep haftasından öndeydi kilosu umarım yine öyle olur
ZeynepKara DidemYldrm sadece biz değil çevremizdeki insanlarında ilk sorduğu şey kilosu 😂 bi allahın kulu sağlıklı mı diye sormuyo 🙄
Asenaa DidemYldrm aynen valla doktordan çıkınca bile bidaki kontrolu düşünüyorum kac kilo olur diye pskopatca 😂
Hatce06 DidemYldrm ilk kilosunu öğrendiğimde 900 gramdı üstünden 3 hafta geçti haftaya cuma gitçem bakalım ne kadar olmus😂
DidemYldrm [silindi] maşallah kuzucuğa ben en son 23+6 da gitmiştim 650 gramdı inşallah 1 kg geçmiştir
DidemYldrm ZeynepKara benim iç karnım geniş olduğu için bana senin çocuğun çok zayıf doğar dediler göbeğim yok diye 😳😳🤷♀️ Ama doktoruma göre 3600-3800 doğr dedi
[silindi] DidemYldrm geçmiştir tabii zaten o haftalarda çok kilo alıyorlar sağlıkla gelsinler inşallah ☺
ZeynepKara DidemYldrm böyle sinir bozan insanlar var işte malesef 😠 sağlıklı olsunlarda bence kiloları önemli değil 😌
DidemYldrm ZeynepKara bence de önemli değil doktor anne ne kadar doğmuşsa ona yakın olur kilosu dedi genetik tamamen dedi bende 3900 doğmuşum inşallah o da öyle doğar
ZeynepKara DidemYldrm bende 3800 doğmuşum 🙈 kilosu haftasına göre önde zaten miniğimin 25 haftada 873 gramdı şuan 1 kiloyu geçmiştir sanırım
DidemYldrm [silindi] amin canım inşallah sağlıklı olsun tüm kuzular anne babalarına sağ Salim kavuşsunlar inşallah 😍
DidemYldrm ZeynepKara annelerine çekerler inşallah bizim bebişler 😅 babası 4 kg doğmuş o da biraz tombik sanki 😅😅