Homeless20 valla kuzum onun inadını yenmek mümkün degil dedim sürekli ailene cüzi bi miktar gönder artık bizim gelecegimiz var sonucta bundan sonra ayda 500 tl vericek zaten kendide diyoki ben onlarada dedim artk oyle yollayamm borç var arabayıda 2 sene sonra sattıricam dedi ben rızkımı kimseye hibe etmedim dedi sattıktan sonra tazminantımla birlite birazda yıgarz evimizi alrz dedi o aradı gel adam gibi konusup anlasalım dedi konustuk dedi ben seni anlıyorum gitmek istemeyebilirsin annenlerdede istedigin kadar kal kafan dağılır biraz hem geri döndugune gore umrundaymısm bitirmek istemiyomus dedi agzıylada bi evlilik kolay kurulmuyo ben yuvamı bu sebeplerden yıkmam üstelik seviyorum ben seni konusmalarindan bana hak verdigini anladm diyo sen gel diyosunda ev gecindiricek olan benim 2 sene daha disimizi sıkalm bi yerde onada hak veriyorum ama ister istemez gelsin istiyo insan ailesini aradm ben gelmiycem dedim bi sure gonul koymuslar esim bosver takma dedi zaten esimle benim aramda bu konu karısma haklari yok saygi duyarım ama istediklerini yapmam köleleri degilim şimdi iyiyiz çocuk konusunuda konustum sana biraktm dedi sanada hak veriyorum dedi açikcası bazen sacma geliyo cocuk dusuncesi ama sonra anne olmak istemem ve hastalıgm gelince vazgeciyorum bu dusunceden bugunde 1 500 tl attı gittim çekildim rahim filmi annemle gittim iyikide onunla gittim cok rahattım Allah ailemden razı olsun onlarda biz senin hangi kararı verirsen arkandayz diyolar sagolsunlar iyiki varlar hallettik cok sevindiler mutlu oldular🥰inşallah böyle sorunlar yaşamayiz sende çok destek oldun sagol kuzum rabbim evladinı sag salim kucagına almayı nasip etsin esinle yuvamda mutlu ol hep rabbim korusun onları🤲🏻💙