sssonsuz Merhaba kızlar biraz önce kontrolden çıktım bebeğim 36 haftalık kilosu 2700 dedi doktor 🥺 3000 kilo olmasını bekliyordum bu haftada dedi . Sizde durumlar Nası , mide bulantımdan dolayı çok yemek yiyemiyorum ondan mı oldu acaba 🥺🥺
nazeninhanim sssonsuz 36 haftada 2700 çok normal bir kilo . Doktorun seni saçma sapan bir tribe sokmuş açıkçası 🤔
sssonsuz umran_akdogan1 valla bilemedim ki kuzum 🥺 birde diş agrısı cekiyorum kuruyemişlerde sert allahım yardım etsin 🙏🙏
sssonsuz nazeninhanim aman canımı sıktı bir gör allah askına devlete gidiyorum zaten cımbızla alıyorduk ağzından lafları bu sefer bir konuştu tam konuştu 🥺🥺
sssonsuz Arifcan16 bende geçen hafta gitmiştim artık her hafta çağırıyor malum kontrole benimki de 2600 dü canım
sssonsuz Deniz-21 zaten allah korusun insan tedirgin oluyor son haftalar diye Buda böyle diyor iste kardeşim teşekkür ederim
Kelebek1388 Ben 38 haftada 2700 ile doğurdum kızımı bu kadar takılmayın muz ve peynir çok kilo aldırıyor bebeğe diye duydum deneyin isterseniz
sssonsuz Kelebek1388 benim ablamın kızı da 2800 doğdu yavrum çok şükür saglıklıydı allah sizlere bağışlasın insallah 🙏
Aaaasli sssonsuz Canım için rahat etsin diye söylüyorum benim de 36. Haftada 2680 di şuan 40. Haftamdayım 3810 🤷🏼♀️ Bol kaşara abandım hergün yumurta süt kalın bir kaşar dilimi yoğurt falan ama her gün o hafta 400 gram almıştı 🥰
sssonsuz umran_akdogan1 amin kuzum çok teşekkür ederim kullandım onu hiç fayda etmiyor aksine birde dudaklarımı yara yaptı parçaladı resmen 🥺
sssonsuz Aaaasli masallah allah sizlere bağışlasın insallah 🙏 yiyemiyorm ki kardeşim sadece su içiyorum oda mide bulantısı ama şu diye ölcem nerdeyse gene akşam yemeği biraz sabah hiç