Ahmtmmm Kızlar belimde ağrı var ama böbrek ağrısına olabiliyormuş sizlerde böyle birşey yaşıyan var mı
Sevdaleo Ahmtmmm Benimde oldu 32 haftamda sag bel kısmında keskin bir agrıydı geçmeyen di acile gittim böbrek taşının oldugunu demişlerdi ..
meri72 Ahmtmmm ben 33+1 günlüğüm bel ağrısı arada oluyor geçen hafta idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon ve kum çıktı
Gamzee34 Ahmtmmm Merhabalar benimde suan 32. Hafta ama devlet hastanesindeki doktor beni çok korkuttu gelişim geriliği var dedi kg 1600 dedi ben kendi özel hastanedeki doktoruma sordum normal dedi sizde böyle bır şey yaşayan var mı
Ahmtmmm Gamzee34 canım sizde eğer minyonsanız bence endişelenme Allah’ın izniyle birşey yoktur bol bol meyve ye kaşar peynir ye ama meyve çok tüket canım
Arasmom12 Gamzee34 canım bende 30.haftayim 1400 kg yani gayet normal senin ki tam haftasında gidiyor dedi doktor bana da
Selo39 Ahmtmmm benimde aşırı sırt ağrım var yastıksız oturamıyorum, ayakta fazla kaldığım da belim de çok ağrıyor
Gamzee34 Raziyeeebozdag pekiii nasıl karar verdiler çocukta sadece kg eksik diye mi yoksa araştırıp ciğerlerinde sorun olduğu mu çıktı
meri72 Raziyeeebozdag bende 33 haftalığım 1840 gram 42cm gayet iyi dedi doktor ama çevremdekiler çok zayıf diyorlar 😕
annesininprensi Ahmtmmm benimde genelde aksam yataga yattiğimda oluyor sancim.mazeret sancisi gibi bir agri hafifte belime vuruyor daha oncede kasilmam fln olmstu magnezyum kullandim ama suanda hic kullanasim gelmiyor canım doktor olursa kullan dedi ama kullanmak istemiyrm
emine86 Bel ve kaşık ağrısı oluyor arada ayakta kalınca ağrılarım başlıyor rahim boyum baya kısaldığı için de vajinal agrım da var her an gelme korkusuyla gün sayıyorum bakalım. 33+1 olduk inş biraz daha dayanır
annesininprensi 33+6 da bebeginizin kilosu kac acaba hanimlar benm haftaya carsamba kontrolum var enson 7sinde gttigimde 2.100grdi doktor onde ilerliyo dedi ama sorun yapma dedi normalmi boyle olan varni?
Gamzee34 Raziyeeebozdag hımm anladım beni bu hafta tekrar görmek istedi doktor takip edicez dedi özel hastanede mi yaptılar iğneyi size