Zlyha58 haticeadakarayel orası öyle canım rabbim ne nasip ettiyae o olcak ama işte sonrasında o iz o kesik beni ürkütüyor 😭 hayırlısyla alalım bebislerimizi
Rabiacengiz Zlyha58 başımıza ne gelecegini merak ediyoruz suç mu 🤣🤣🤦 onlarda ameliyat olsa yasa bir yerleri kesilse internetten elli sefer izlerlerdi
Melikeakkc Zlyha58 ya ben iki gündür rüyamda doğuruyorum bi sezeryan yapıyorlar bir alttan muane ediyorlar rüyamda. Valla gerçeğinde nasıl heyecanlanıcam çok merak ediyorum
Melikeakkc Zlyha58 ya gerçekte bi sefer olayım tamam da rüyamda görmeyim valla artık bugünde görecem korkusuyla uyuyamıyorum valla
Zlyha58 Melikeakkc böyle düşünerek yatarsan görürsün valla hep 😂 ben Gündüz ne izlesem kimden ne izlesem onu düşünerek yatıyorum pat rüyamda düşünmeden yat iyiyi çağır 😬
Zlyha58 Rabiacengiz suç değilde korkup onların basının etini yicez ya o yüzden izletmek istemiyorlar az çakal değiller 😂😂
Rabiacengiz Zlyha58 aynen öyle hani sizin eşleriniz çogu zaman yanınızda ben eşimi nerdeyse göremiyorum ki başının etini yiyip sadece aglayıp kendimi çok üzüyorum
Rabiacengiz Zlyha58 burda çok şükür ama emniyet mensubu sürekli görevde dogru düzgün göremiyorum geldiğindede uykusuzluktan ayakta duramıyor uyuyor bi yemek yerken görüyorum eşimi
2subat Zlyha58 Benimde son 78 bende bazen diyorum nasıl doğurucam çok heyecanlanıyorum ama kendimi sakinleştiriyorum sonra 😂😂😂