Ftma4 Tabikide veririm. Biz 2 senedir evliydik. Cocugumuz olmuyordu. En son gittigimiz doktorda erkek infertilitesi oldugunu ogrendik eşimde. Hareketler cok dusuk ve degerlerde cok düşüktü. Bana hormon tahlili yaptirdik reglimin 3.gununde ve alttan muayane oldum. Bende hersey yolunda gözüküyordu. Kadin dogum doktorum durum değerlendirmesi yaparken aşılamada yaptirsak sansimiz olmayacağını tek çözümün tup bebek oldugunu soyledi. Ben basladim merkez arastirmalarina. Bahçeci fulya, fertijin ve ali osman koyuncuoglundan birine gidicektim. Sonrasinda bahceciye karar verdik arayip görüştüm reglimin 2.gunu bizi davet ettiler. Gittigimizde esimden spermiyogram testi istediler. Esim onlari verirken beni de alttan muayane etti. Spermiyogram 415 muayane de 450 tl idi. Prof a gidersen 750 tl muayane ucreti. Her doktorun ayri ayri . Muayaneden sonra istersek tedaviye baslamak icin uygun olduğumuzu söyledi. Bizde tamam dedik. Ilac yazdilar gidip almamizi sonrasinda anlatilacagi soylendi. Gittik eczaneden aldik bir igne ve bir hap. Fiyatini tam hatirlayamiyorum ama 1200 civarindaydi. Neyse ilaci alip geri geldik ilaci uygulamayı gosterdiler igneyi kendin yapiyorsun. 5 gun onlari kullandim sonra tekrar gittik alttan muayane ile ilaclarin nasil tepki verdigine bakti. Olumlu seyler soyledi ciktik sonra 3 gunde bir tekrar cagirdi muayanesine. Istanbulda oldugu icin zorlandim ama yapicak bisey yok. Sonra 3.gidisimde ilaclarim degisti igneler 3 e cikti. Bu igneleri kullandirirkenki amac büyümeleri ve cok sayida yumurta elde etmek. Sonra en son gittiğimizde 2 igne verdi. Catlatma ignesi. Onu yapiyosun ama tam saatinde. 34 36 saat sonra toplamaya cagiriyorlar. Bugunde gittik yumurta toplama oldu asla ağrısız ve acisiz kesinlikle acisi yok. En zorlu sureci igneleri geldi bana ama uclari o kadar ufak ki gerçekten onlarda acitmiyor ilk 1 2 gun alisana kadar zorlandim sadece acisindan degil ama stres oldugumdan 🤣 boyle iste aklina takılan bisey var mi baska