Vampirellam hulya_1919 hamileyken 2 litre içmeye çalışıyordum ama 1.5 zor içiyordum. Bizde herhangi bir sıkıntı olmadı şükür ki
mlsmrtgl hulya_1919 3-4 litre arası içmeye özen gösteriyorum. İçmekte zorlanıyorsanız bardağınızı büyütmenizi tavsiye ederim
Annesivekizisii hulya_1919 sürekli elimin altında şişe bulunduruyorum muhakkak dışarı çıktığım zamanlarda filan hep hep sürekli lavaboya gidiyorum tabi oda ayrı bi durum sanırım bu yüzden hiç ödem filan olmadım şükür şişmedim 39+4 deyim doğumu bekliyorum artık 🤗
Happybabyyy hulya_1919 1 litre kdr iciyorum. 7 aylığım. Suyumda hic sorun olmadi. Demek ki az icsemde yariyo😅
hulya_1919 Happybabyyy süper valla 😀 2 litre içiyorum ben rahat ama içim rahat olmuyo hayırlısıyla bişey olmaz inş
Mhtpsahn_53300 hulya_1919 ben hiç içemiyorum normaldede çok su içmem gebelikte bulantı dan sebep içemiyorum malesef zaten wc den çıkamıyorum bide o kdr su içersem hepten wc’ye taşınmam lazm artk 😔😔
bdrnczn Günde 3 bardak içebilsem kar sayıcam. Bi bardak içiyorum ve hemen lavaboya koşuyorum istifra etmek için🤦🏻♀️
aylinsss hulya_1919 en az 2.5 litre içiyorum mudo dan yarım litrelik bardak aldım Water yazandan ölçüsü üstünde işimi çok kolaylaştırdı
fnhnf Kaç litre bilmiyorum ama sadece gece bi bucuk litre iciyorumdur. Gün icinde de sürekli yanımda su oluyor sürekli iciyorum. Mide yanması da cok yaşıyorum anlık da olsa hafif serin su iyi geliyor o yüzden de iciyorum
Gokduygu Ben litrelik su şişesini ayırmıyorum yanımdamdan zorlanıyorsanız yudum yudum için vücut suya alışıyor bi süre sonra