ZEHRASEYMA gebeligin basindan beri hatice hanima gittim covidden dolayi devlete gidemedim. ama hatice hanimdan asla memnun kalmadim. soru sormayinca konusmuyor soruyorsun zorla cevap veriyor surekli test istiyor ikili tarama temiz cikmasina ragmen israrla uclu tarama yapmak istedi 15 gunde kontrole cagiriyor ( cok saglikli gebelik geciriyorum) allahtan sonra tayinimiz ciktida tekrar gitmek zorunda kalmadim
minikprensesimmm ZEHRASEYMA böyle yorumlar almak da üzücü ama sizin böyle şeyler yaşamanız daha üzücü umarım gittiğiniz yerde güzel doktorlar ile karşılaşırsınız😍
Ezgicann minikprensesimmm bilemiyorum pekte onermem dogum sonrası ilk bes gun de bebegım sarılık oldu kabul bile etmediler parayı ver yatıralım dedıler acık acık ama oysaki ilk onbes gun bakmak zorundaydılar
Serifetsbs gamzeserenn Ben önceden devlete gidiyodum ama hiç memnun kalmadım 8 doktor muayenesi 23 yada 24 haftalıkken sigorta şirketiyle anlaştım rutin kontrollerim gebelikde istenilen kan idrar normal doğum sezeryan 2 geceye kadar yatış refakatçi giderleri filan hepsi 4500 tl oda haftam geç olduğu için internette telefon numaraları var istersen bir fiyat al sana müşteri temsilcisi dönüş yapıyor istediğin hastanelerin fiyatınıda almış oluyosun
Serifetsbs minikprensesimmm Ben geç aldım önceden devlete gidiyom 4500 tl ye aldım herşey var içinde İnternet sitesinde numaraları var istersen bir ara fiyat alırsın
Mervehayrunnisa minikprensesimmm amin insAllah sizlerle beraber sağ-salim kolayca yavrularımızı alalım kucağımiza 😇 bencede iyi araştır öyle karar ver sonuçta az para vermiyoruz bende etlik lokman hekime gelirsen elif terzi yada meltem antalyaliyi seçmeni isterim hatice hoca biraz arkadaşın dediği gibi yapıyor ben başında beri gidince değiştiremedim mecbur
Mom3 Ben ara ara şüheda hanıma gittim memnun kalmadım,bebeğin 2 hafta önde diyor,ne risk var diyorum bilemem diyor beğenmedim
Esra2506 Serifetsbs ben de demircan hayat sigortası düşünüyorum da siz kiminle iletişime geçtiniz? Yüzyüze görüşebildiniz mi?
Serifetsbs Esra2506 Ben telefonla görüştüm ödemesini eşim giderek yerinde yaptı internette numaraları var whatsapp dan yazıyorsun sonra bitane müşteri temsilcisi dönüş yapıyor
Ulucayy123 Cuma günü yapıcam doğumu doktorum hatice kansu çelik prosedür geregi covid testi vermek gerekiyormuş nehatif çıkacak eminim 🤲🤲 ama pozitif çıkarsa eger devlet hastanesine yönlendiriliyormuşuz yok böyle birşey ys beni stres sıkıntı bastı 😢 bilgisi olan varsa yazabilirmi nolur