minikprensesimmm 31+2 deyim ben paket alicaktim başından beri buraya gidiyorum benim hamileliğim zor gecti bulantı kusma çok aşırı oldu serum tedavisi aldım sürekli haftada 2 kere falan paketi sorduk bize ozaman 5460 lira dendi peşin bizde düşünelim bizde biraz düşünelim demiştik bize sonra fişlerinizi saklayın paket alırsanız düşeriz dediler kafamıza yattı fişleri sakladık paketi alacaktik biriktirmeye başladık peşin olunca gittik almaya bin liradan fazla vermişiz bu haftaya kadar ama bizi kandırdılar biraz kim dedi öyle bi uygulama yok çok on edendi o gibi şeyler söylediler sekreteri cagirdim bize söyleyen hık mık bisi diyemedi falan size yardımcı olalım falan dediler güya iki paket sundular ikiside aynı kapıya çıkıyordu bu saatten sonrada başka doktor yada hastane bulamam 4 bin 40 tl + refakatçi covid testi için 150 istediler ödedik sezeryan olcak büyük ihtimal doğum bi gece yatış bebegin ilk muayenesi birde albüm dediler fotoğraf mi çekiyorlar sormadım o an yaptıklarına çok kızdığım için kandirildik biraz ama etlik zubeydede yattım 3 gün hamileliğin ilk başlarında psikolojim bozuldu çok kötüydü hastane doktor korkusu başladı mecburen rahat edelim gerisi önemli değil diye düşünüp verdik mecbur