Lalihhhh BusseBal İNŞAALLAH keseninizin içinde o küçücü Gmzlp hazneden derken ? dün leke geldiği için acilde doktor bana da yazdı ama birazda. İlacı almaya gideceğim ağızdan yazıyor da reçetede .
BusseBal Lalihhhh oral ve vajinal olarak alınabiliyor ama vajinali daha çok öneriyorlar çünkü yan etkileri var. Oral alındığı zaman tansiyon düşüklüğü enerjisizlik uyku hali yapıyor ama vajinalde bunlar olmuyor ve direkt oradan emilerek kana karışıyor direkt etki ediyor rahme.
Gmzlp Lalihhhh alttan yani özel bölgeden alacaksın daha fazla etkisi var ben bı buçuk ay kullandım . Ağızdan aldığında ayrıca çok fazla yan etkileri bulantı uyku hali sersemlik veriyor .
Lalihhhh Gmzlp yaa acaba ondan mı sürekli uykum geliyor ve aşırı halsizim bu ilacı kullanali daha ,4 gün oldu ama kafam kalkmıyor şu ara ,ağızdan yazmış doktor günde 3 kere
Gmzlp Evet ondandır tabiki . Doktorum baana acik açık dedi ağızdan alma sakin manyak olursun diodu🙄😬😬 kuzenimde epey ağızdan aldı hiçbir fayda görmedi sonra alttan alınca iki günde kanaması durdu