Astadavistabeybi Olumsuz dusunmeyin , bol bol dua edin rabbim bebislerimizin eger bu dunyada yiyecek ekmegi varsa bize saglikli bir sekilde kavusturmayi nasip edecektir.Benim 32.haftaya kadar sadece suyumda bir tik fazlalik vardi 32.haftada artti 34.haftada hem suyum artti hem bebegin gelisimi 2 hafta geriledi hemen ayrintili ultrason yaptirdik cok sukur bebegin organ gelisiminde bir sorun yok sadece kilo geriligi var onda da centik cikti bebege giden kan akisi yavaslamisti en son 36.haftamda gittigimde doktor suyun fazla kesenin yirtilma ihtimali var bebek esinden ayrilir ölü dogum olur kendini yormicaksin dedi suan 37.haftamdayim 26 ekim pazartesi gunu yabi tam 38.haftamda suni sanciyla normal dogumu deniyecek doktorum.Bu donemler bizler icin endiseli ve skntli geciyor sizi cok iyi anlayabiliyorum ama ben hep olumlu dusunuyorum dua ediyorum bebegimle konusuyorum. Eger zaten bize nasip olmayacaksa ne yaparsak yapalim ne kadar uzuleceksek uzulelin sinavimiz olacaktir sen elinden geldigi dikkati ozeni goster gerisini allaha birak hayirlisini iste ve hic korkma benim kuzenim dogum yaptiginda bebegi 700 gramdi suan masallahi var boyum kadar kizi oldu hic bir sorunu yok sen guclu ol ki bebeginde senin kadar guclu olsun. Anne karninda onlar tum duygularimizi hissediyorlar hep olumlu dusun