Gamzettt Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ Güzel düşünün ki güzel olsun, anne dışarıda strese girdikçe bebekte strese giriyormuş o yüzden ne kadar mutlu kalmayı başarırsanız o kadar kolay geçecektir
Astadavistabeybi Gamzettt bir süre daha beni üzen herşeyi görmemeye çalışacağım inşallah başarırım ben 30 haftalık doğmuşum inşallah benim kızımda güçlü olur 💙🙏
Astadavistabeybi Tugbaeymen peki hep mi yattınız ben wc biçe hastane dışında ayağa kalkmıyorum açıkçası duşumu bile eşimin yardımıyla yapıyorum ve hep rahim tarafında baskı hissediyorum dakika başı wc ye gidiyorum hep hemde sizde de böyle miydi inşallah bende kucağıma alabilirim
Tugbaeymen Astadavistabeybi evet maalesef hic kalkamadim, ama stresten uzak kalmak sizin ve bebeginiz icin en iyisi, insallah kucagina almak nasip olur.
Gamzettt Astadavistabeybi benim komşumun ablası doğurdu sanırım 7 aylıktı. Evet ilk zamanlar küvezde kaldı bi on gün kadar ama şuan maşallah bir yaşına girdi ☺️
emine86 Astadavistabeybi Allah yardımcın olsun canım inş sende hayırlısıyla saglikla kucağına alırsın evladını çok zor bir süreç içinde bulunurken ama imtihan bazı şeyler wc ye falan gittiğimde camasirima klozete bakardım sürekli agrım olsun paniklerdim o süreci bizzat yaşamış biri olarak neler hissettiğini anlayabiliyorum bana da hamile kalmamin tedaviyle olabileceğini söylemişlerdi şükür hemen hamile kaldım ama kaybetme korkusu nedir çok iyi biliyorum o günleri saatleri nasıl saydım. Inş sizde 37li haftalari görürsünüz dr m o şekilde olup da 40 li haftaları görüp doğumu bizim baslattigimiz gebeler var demişti ayrıca Guz3l dualarınız için Allah razı olsun Rabbim size de evladınizla eşinizle mutlu yuvanızda birlikte olmayı nasip etsin inş 💕
Astadavistabeybi emine86 inşallah bende o gebelerden olurum sağlıcakla kucağıma alırım sonunda başardım derim işte o zaman tam bir mucizem olur 🙏
Astadavistabeybi Gizocan çok güzel söylediniz rabbimin emaneti inşallah kucağıma da alırım bu mucizeyi inşallah canım 💙
Gulden2416 Astadavistabeybi canım allah yavrunu sana bagışlar inşlah umudunu tüketme rabbine sıgın eminimki rabbim sana hayırlı kapılar açar inşllah sagsalim alırsın bebegini🙏🙏
Astadavistabeybi Gulden2416 inşallah rabbim sesimizi duysun inşallah her ezan vakti yalvarıyorum Allah’a
Btm571 Astadavistabeybi canim içini herdaim ferah tut çoğu kişi erken doğum yapıyor bu zamanda 32 haftada olsa bile çok normal yani sonuçta olsa bile bebeği ya kuveze alırlar ya eve yollarlar bence sen eşyalarını almaya çalış bir anda doğumunda olabilir hem artık internet siteleri var gidemiyor San e bebekten vs al bende aldım daha 27 haftaligim herşeyimi tamamladım önemli olan umutlu olmak Allah’ın izni ile inşallah daha iyi olacaksın içini hep ferah tut canım
Astadavistabeybi Btm571 alamıyorum ki korkuyorum kötü şeyler düşünmekten kafayı başka birşeye veremiyorum hiç 😣bir sonraki randevu günümü bekliyorum hep umarım orda bir kötü haber daha almam 🙏
Astadavistabeybi Havacianne eve geldim ve kendimi direk yatağa attım bana sadece Allah yardım edebilir bir de dualar dedim ağlamayacağım dedim biri dokunsa ağlarım ama yapmayacağım bebeğimi üzmeyeceğim rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah kavuşuruz kuzularımıza
Btm571 Astadavistabeybi canım bence sen vesveseye kapılıyosun bol bol Ayetel Kürsi oku ve estağfurullahil azim çek bu işine yarayacak şeytan seni kötüye sürüklüyor içini ferah tut canım Allah kerimdir
izmirlih35 Canım ben serklajlıyım bizlere doktorlar tarafından soylenen hep bir 28i görsek sonra yaşama ihtimali yüksek diye. Ve 28 de doğum yapıp sonrasında yaşayan örnekler var. Bol bol dua et. Rabbim yardımcın olsun. Şifa versin sana da bebeğine de bir bakarsın 28 ler 38 ler olmuş.jıyafet konusunu takma alırsın sonrada. Yaşadığın duygu hiç kolay değil iyi anlıyorum ama güçlü ol bebeğin de hisseder böyle güç ü olmalısın ki o da güçlü olsun. Birde yaşamaz diyen doktoru değiştir kendi doktoruna görün benimde 12.haftamda kanamam gelmişti doktor bana %90 düşer dedi iğne verdi gönderdi ama ben başja doktora giderek başka önlemler aldım. Çok şükür ilerledik. Seninde inanıyorum güzel olacak.
Astadavistabeybi izmirlih35 kendi doktorum herşey yolunda diyordu bu acildeki doktor direk böyle söyledi benim moral iyice gitti 🥺inşallah benim kızım bizi bırakmaz artık onunla konuşmaya başlayacağım bizi hiçbırakma diyeceğim 🙏💙