deletedmom558 es-es1 ben sormadım sormak gibi niyetim de yoktu hiç baktım kendi dedi 😅 demeseydi keşke sonradan değişse fln tam net belli olsaydı oyle deseydi keşke
es-es1 deletedmom558 gerçi bana erken dedi tahmin için ama bakmaya çalıştı göstermemişti ara açık olsaydı banada tahmin de bulunurdu 12 haftada erkeklerde daha erken belli oluyormuş diye biliyorum bence değişmez
Wonderwoman Aysesss ben de de oldu bu akşam farkettim netten araştırdım fetüs büyüdük çe rahim dışardan gelen enfeksiyonlara karşı kendini korumaya alıyormuş ondan öyle akıntı oluyormuş.☺️☺️
deletedmom558 es-es1 İnşaAllah canım benim 🤲 çünkü buna alıştım daha değişmesini istemiyorum ilk bebeğim kız erkek fark etmez asla 🙅 ama erkek diyince daha erkek aklımda hep 2 hafta sonra gidip net öğrenirim bakalım ne olacak sağlık olsun da ne olsa 😘
Nisantemmuz0407 deletedmom558 benim yengemin canım doktor 8 aya kadar erkek dedi 8 aydan sonra kız olacağını öğrendi ve kızı oldu hayırlısı artık sağlıcakla kucağına alırsın inş. 🤲🏻🌸
Anne18 deletedmom558 15+0 ara ara kasık agrısı oluyor ve kuyruk sokumum agrıyor neden se kuzum ara ara oda
deletedmom558 Anne18 genelde bizim burda kuyruk sokumu acısı olsa erkek derler sizinki nedir canım ☺️
Nisantemmuz0407 Benim de 15+6 hamileliğin başlarında hiç bulantım yokken şuan arada mide bulantılarım oluyor ani kalkarken felan kasık ağrısı oluyor o şekilde cinseyetimz belli değil cuma günü gideceğim inş. O zaman gösterir öğrenirim 🤲🏻
senakhrmn es-es1 Canım banada %80 dedi aynı şekilde detaylıda kesinleşir dedi 😂 ama bende gördüm pipisini .Hatta doktorum pipisinin olduğu görüntüyüde verdi bana.
littlemysunshine Anne18 Genelde erkek kendini çabuk belli eder derler.Biz de 12.haftada öğrendik ardından ikili test için başka bir doktora gitmiştik o da erkek dedi.Hayırlısı olsun sizin de hakkınızda.4lü testte de inşallah güzel haberler alırsınız.
Anne18 littlemysunshine Allah razı olsun inşallah aslında doktor 9 haftalıkken de tahmin etmişti dememişti bana 12 haftalıkken söyledi hayırlısı kız erkek hangisi olursa ilk bebek bide sagşıklı sihattli olsunda yavrularımız
Anne18 deletedmom558 erkek diye tahmin ettiler 12 haftalık Ken kuzum perşembe günü kontrolüm var bakalım ne diyecekler 🤰🏼🌸😊🌿