feamtrmea Derenannecik45 ya bide o var midemin yancağınu bile bile yiyom ya sonrası pişmanlık can çekişme🤦🏻♀️😄
Derenannecik45 feamtrmea son pişmanlık hiçbişeye yaramıyormuş gerçekten bende hamilelikte yemek yedikten sonra öğrendim 😁😁❤️❤️
Mkblgrlyn feamtrmea tutuyorum ben ama acıkmak bile sinjr ediyor. Acligim yatissin diye tuzlu cubuk falan atiyorum agzimab😁
Srhtzlyh feamtrmea bende aynıyım ya yiyorum yiyorum onun tabagini mutfağa bırakıp başka birşeylerle dönüyorum salona hiç ara vermek yok🤭🤭
Kaptanhill123 Bende 28haftam bitti 12 kilo almışım 🤭allahtan zayıftım hamile kaldığımda şimdi tam ideal 44 kiloyla hamile kaldım şimdi 56 kiloyum daha 12haftam var daha kaç kilo alırım allah bilir😅😅 Mkblgrlyn
feamtrmea Mkblgrlyn bende kraker felan yemeye çalışıyorum arada ama açlığımı bastırmıyo ki sinir oluyom sonra onada 😄
Ceylanmerve Mkblgrlyn Ay cnm aynı durumdayız bende 31 haftalık olmama 1 gün kaldı son 1 aydır kilo aldım kendimi durduramıyorum sürekli birseyler yemek istiyorum şuana kadar 8 kilo aldım bebeğinin kilosu ne acaba
Ceylanmerve Mkblgrlyn Ay cnm aynı durumdayız bende 31 haftalık olmama 1 gün kaldı son 1 aydır kilo aldım kendimi durduramıyorum sürekli birseyler yemek istiyorum şuana kadar 8 kilo aldım bebeğinin kilosu ne acaba
Mkblgrlyn Ceylanmerve cuma gunu gittim doktora 1566 ydi. Annemde diyor neden bebege gtmedi kilon. Ben ne guzel 4 kilo almistim sadece ya. Bi anda 4 kilo daha aldim 😔 senin kac kilo
Ceylanmerve Mkblgrlyn Valla ben 2 hafta önce gittim 1.250 gr biraz az gelmişti kilosu herkezde bu aydan sonra alır dediler şimdi kaç kilo oldu bilmiyrm
Ceylanmerve Mkblgrlyn Valla bende öyle daha kilo almamışım fln derken bi baktım birden 8 kilo almışım 😄