feamtrmea yemek yiyom tıka basa bi saat sonra yine açım anlamadım gitti hele ki bu saatlerde hep açım yatana kadar 😄 bide midem bulanıyo bu aralar 36+3 üm 🤔
Gokkusagi_ feamtrmea ilk gebeliğimde son zamanlarda bende öyleydim hatta sancım gelmeden bir sürü abur cubur yemiştim sancı geldi hastaneye giderken yediklerimin hepsi çıktı 🤮
nurakus feamtrmea Bende bir kaç gündür böyleyim hiç doymuyorum sürekli bir şeyler yiyorum ne olacak böyle bilmiyorum 😕😕
E-v-A101 feamtrmea ben tıka basa yiyorum kalkıp dolanıyorum yediklerimi hazmedip yeni gelecek olanlara yer açayım 🤣🤣
Mkblgrlyn feamtrmea bende oyleyim ya 31. Haftama girmeme 1 gun kaldi sanırsam ve bi anda kilo aldim. Ne guzel sadece 4 kilo almistim ama su an 8 kilo almis durumdayim. 28.haftamdan sonra kilo almaya basladim bi anda 😑
feamtrmea Gokkusagi_ ayy bende öyle olmam inşallah bu ikinci gebelik ama birinciye dair çokta bişey hatırlamıyorum hiç 😄
feamtrmea nurakus doymuşluğum sadece bir saat sürüyo sonra yine açım her dakka her dakka da ne yicem şaşırdım meyve yiyorum ceviz felan yiyorum onlar hiç doyurmuyo ki 😏
feamtrmea Mkblgrlyn bende şuan 36+3 üm 8 kilo aldım ama bu yemeye bilemedim bir iki hafta daha dırursam ne olacak😄🙈
Kaptanhill123 Bende 28haftam bitti 12 kilo almışım 🤭allahtan zayıftım hamile kaldığımda şimdi tam ideal 44 kiloyla hamile kaldım şimdi 56 kiloyum daha 12haftam var daha kaç kilo alırım allah bilir😅😅 Mkblgrlyn
Ceylanmerve Mkblgrlyn Ay cnm aynı durumdayız bende 31 haftalık olmama 1 gün kaldı son 1 aydır kilo aldım kendimi durduramıyorum sürekli birseyler yemek istiyorum şuana kadar 8 kilo aldım bebeğinin kilosu ne acaba
Ceylanmerve Mkblgrlyn Ay cnm aynı durumdayız bende 31 haftalık olmama 1 gün kaldı son 1 aydır kilo aldım kendimi durduramıyorum sürekli birseyler yemek istiyorum şuana kadar 8 kilo aldım bebeğinin kilosu ne acaba
surass Siz yolu bitirmişsiniz neredeyse biz 12+2deyiz ona rağmen sürekli acıkıyorum ve bişeyler yemek istiyorum 🤦♀️ hatta şuan tam yicektim nefsine hakim ol diye elimden geri bıraktım 😬
feamtrmea surass ben o zamanlarda yiyemiyodum hiç 24 den sonra felan yemeye başladım 😄 nefsime hakim olmak sıfır bende önüme geleni csnımın istediğini yiyom sonra pişman oluyom ama tabi iş işten geçmiş oluyo🥺😫😄
-Aysenur- feamtrmea ahahaha ayyniii beenn surekli biseyler yemek istiyorum mutfakta dolap duruyorum🤣🤣🤣🤣
feamtrmea -Aysenur- o buzdolabını akşama kadar kaç kere açıp kapatıyom Allah bilir 😄 eşim de artık fare yine mutfakta dio 😄
feamtrmea Strawberry pişman oluyom yediklerimden ama napayım yiyesim geliyo çocuk tamam toktur içerde ama ben aç mı kalayım😳😄
Derenannecik45 İşte bu ben 😅😅 Aman Allahım gece yemek istemiyorum zehirliyor midem alev alev yanıyor ama kurt gibi acıkıyorum 😭😭😭 çaresi ne acaba
feamtrmea Derenannecik45 ya bide o var midemin yancağınu bile bile yiyom ya sonrası pişmanlık can çekişme🤦🏻♀️😄