Astadavistabeybi Normalde gün içinde karnımda baya hareketlidir bizim prenses ama bugün sanki tek tek hareket etti arada olur mu böyle şeyler kızlar hepte yattım ama bugün pek tekmelemedi gün içerisinde en fazla 5-10 normal mi oda çok hafif
imren91 Astadavistabeybi Canım benim de o şekilde oluyor. 28+5iz bir gün çok hareketli bi gün biraz daha sakin oluyor.Hiç hareket etmezse sağlık ocağında kalp atışlarını dinleyebilirsin
tbmn Astadavistabeybi Canım endişelenme bazen çok hareketli oluyorlar bazen de çok sakin oluyorlar sürekli takip etmeye çalış
Funda70 Astadavistabeybi normal canım muhtemelen yorgun vücudun bende 28+3gunluhum oğlum olucak oda aynı ara ara oluyor
Duru999 Astadavistabeybi 29+1 ayni bu gun 3.5 kere fln. Ama hep hickirdigni hiss etdim. Ben grip oldum ondan supelendim belki haraketleri azaldi diye🥺
Duru999 Astadavistabeybi bende yatdim bu gun anca wc kalkdim tum gun haraket etmedi aksam olunca 3.5 kere fln haraket etdi ve hala sakin. Bu gun mende korkdum ve pazar oldugu icin hic bi yere gidemedim🙄. Hayrlisi olsun sıkma canini🌸
Astadavistabeybi imren91 plesanta kanaması ve ayrılmasıyla hastane yatışım var eve yeni çıktık hep hareket ederdi evde hep yatış halindeydim şuanda bugün pek hareket etmedi