Busra066 Rahim kısalması için progestani ağızdan kullanan var mı hep vajinal öneriyorlar ama doktorum ağızdan verdi
-Aysenur- Busra066 rahim kisalmasi icin dr neden ilac verdi size hamile kalmaniz icin mi dogum suresi icin mi bilmedigimden soruyorum yirmi kusur haftalikken 47mm dedi bana ama ilac vermedi sadece gec dogururabilirsin kotu bisey degil bu dedi
TotN Busra066 bende günde 3 kere ağızdan alıyordum kanamam var diye doktorum 2 ye düşürdü kesinlikle kanamam olduğu için vajinal önermiyor doktorum
Bireylulmasali Ben de ağızdan alıyorum canım kahverengi leke görmüştüm bende yan etkisi olmamıştı uyumadan bir saat önce içiyorum çok rahat uyuyorum
Bireylulmasali Busra066 öyle bir şey demedi bana sadece kahverengi lekelenme görmüştüm onun üzerine vermişti doktorum
melike14 Nasippp 35 mm ile serklaj mi oldunuz? Benimde 35mm ikiz gebeyim profesör prinatolog takipliyim ama kaç doktora göründüysem rahim ağzı uzunluğumun iyi olduğunu söyledi. Şaşırdım size bu ölçü ile serklaj yapılmasına
Nasippp melike14 kaç haftalıksınız? Valla bende bilmiyorum aynı gün serklaj oldum 🥺 belki başka doktorlara gitseydim gerek duymazlardı ama daha önce 3 düşüğüm olunca riske atmak istemedi sanırım 🥺
ikizannesi2985 melike14 benim 20.haftamda 29 mm ölçtü perinatolog. Bana da ciddi bişey değil diyip tedbir amaçlı progestan verdi. Kendi doktorum da 29-30 lar risk değil, 15 in altı sıkıntı demişti. 35 e serklaj çok şaşırdım
melike14 Nasippp kayıplarınız varsa doğrudur o zaman o kadar bilgim yok aklınızı karıştırmayım o yüzden rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Nasippp ikizannesi2985 daha önce kayıp öykünüz yoksa belki ondandır herşey birden oldu aniden daha önce de 3 düşük olunca korktuk yaptırdık
melike14 ikizannesi2985 İnan bende çok şaşırdım. 20.haftamda 35mmdi banada tedbir amaçlı Progestan başladı hala kullanıyorum. şimdi kaç haftasınız rahim ağzı uzunluğunuz ne kadar ben 25+2 yim çok şükür 34mm di en son
aylinsss melike14 size niye başladı ki benimde 20 de 34 ölçtü perinatalog hiç bişey demedi ilk gebelik kendi doktorumda raporu gördü herşey normal dedi
Melike145334 melike14 bende prinatoloğa gittim kısalmam 24 de 30 du şimdilerde 30 haftalığım ilaç hıc bır şey vermedıled
Nasippp melike14 sizin kaçıncı haftadan beridir 35 mm acaba. Öyle canım tedbirli davrandık inş rabbim sonumuzu hayr etsin 🤲🏻
melike14 Nasippp 20.haftamdan beri ama bende hep yatıyorum çünkü ikiz gebeliklerde rahim bir anda açılabilirmiş. Sancımda oluyor arada doktorum yatmamı önerdi saolsun annem yanımda destekçim
melike14 ikizannesi2985 ikiz zormuş ya her an diken üzerindesin tedirgin ve streslisin ama herşeye değer ☺️ senin az kalmış canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah 🤲