Jeremyy Ozgebtn Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Sigil tedavisi dediğin nasıl birsey anlayamadım
Ozgebtn Butterfly9 ben sma aldım isterseniz sizde lazım olursa alırsınız nasıl diyorsanız ben önceden bulundurdum halen daha da kullanmak durumunda kalıyorum sütüm yetmiyor çünkü henüz
Ozgebtn SSenas rahim kasılması neden oldu bilmiyorum ama zaten kasılmasını ve toparlanmasını istiyormuş doktorlar bundan dolayı kasılsın diye 4 büyük serum takıldı bu bana ağır geldi ama herkese aynı ağrıyı yapmamış olabilir elbette. Ameliyat esnasında hiçbirşey hissetmedim o konuda için rahat olsun 👍 şipşak bitiyor
SavasiyoruzBiz Ozgebtn bi doğum hikayeside ben yazmalıyım aslında:) gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlıkla beybini büyütmeyi nasip etsin amiin😊
Naimeo Öncelikle gözünüz aydın Allah analar babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 Bir sorum olacak Kayısı hoşafını hastaneye mi götürdünüz ? Ne için tavsiye ediyorsunuz bilmiyorum onun icin soruyorum 😌
Ozgebtn Naimeo teşekkür ediyorum 😊evet kavanozlayıp götürdüm Sezaryen sonrası gaz çıkışını takiben katı beslenmeye başlanılıyor bunu kolaylaştırmak kabızlığı önlemek için hazırda bulundurdum
Berrinyr Ozgebtn Allah analı babalı büyütsün canım bende sabah doğuma giriyorum ve covitliyim ve panik atak😵😷😖 dualarınızı eksik etmeyin ne olur ❤
Ozgebtn Berrinyr çok iyi anlıyorum seni gerekirse söyle panik atak hastası olduğunu çok az ilaç yapsınlar uyutmayacak şekilde sakinleşirsin. Nefes egzersizi yap yavaş ve derin nefes al ver kendini sakinleştir.
Ozgebtn Mom0101 bence spinal için cesaret etmelisin genel anestezi biraz gıcıktır ayılması bi mesele sersem ediyor insanı hem bebeğinin doğduğu anı görmelisin herşeye değiyor zor oluyor ama değiyor ben mesela bebek çıktıktan sonra beni uyutmalarını istemiştim sende öyle isteyebilirsin daha iyi olur 👌🏻
Wonderanne Ozgebtn Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Ozgebtn Pembisanne göğsünüzün tam altından bastırıyorlarki bebeği çıkarabilmek için Buda nefesinizi kesebiliyor. Kaburgam kırılacak sandım. Dikiş ağrısıda bir gerginlik oluyor hareketlerini kısıtlıyor karın kasların ile yaptığın hareketlerde ağrı yaratıyor ama tahammül edilemeyecek bişey değil 1 hafta 10 günde ortalama geçer
bahar95 Hayırlı uğurlu olsun cnm Allahim analı babalı büyütsün inşallah, ya şu kayısı hoşafi nasıl yapılıyor bilen varsa tarifini verebilirmisiniz 🙂🙏
Pembisanne Ozgebtn Bebeğin heyecanı ile fazla hissedilmez sanırım 🥰 Ben bebek çıkarken uyutulmak istiyorum umarım yaparlar