Deletedmom360 DrElf canım yaşadıklarının aynısını yaşadım. 3 4 gün önce bende de test silik devam edıyor koyulaşmasını beklerken 🙁
DrElf Deletedmom360 test yapmaya devam etcez 🤗 başka yapacak bişeyimiz yok 🤷🏻♀️ Kasık agrısı filan oldu mu peki
Deletedmom360 Happybsrn canım öyle olması o anlamamı geliyor , 3 4 gün önce aynısını yaşadım. Biraz koyulaştı aha dedim yarın yumurtlama olur ama silikleşmeye başladı. Ve hala silik devam ediyor
Deletedmom360 DrElf evet sol kasığımda batmalar oldu sonrada teste koyulaşma görünce pik yapacağını düşündüm ama silikleşmeye başladı
DrElf Happybsrn ben sabah 11 de yapıyorum . Testin açıklamasında uygun saat diye belirttiği için . HerkeS 12 16 arası diyor 😬
Happybsrn DrElf yo testte verilen saatlerde uygundur bnce su içmeyi bi buçuk yada iki saat öncesinden kesersen dikkat edince hergün belli bi saat yapınca da olur. .ama öğleden sonra daha iyi deniliyor
Deletedmom360 Happybsrn evet lh yüksek bizde ama bilemiyorum ya bugün 24. Gün hala pik göremedim. Eğer o koyulaşma yumurtlamaysa değerlendirmiştik gebelik olma ihtimalı var mıdır
Deletedmom360 DrElf bugün 24.gün devam edıyorum ama hiç umudum yok. Bide klomen kullanmıştım bu ay ama yumurtalarım büyümedi🙁
Happybsrn Deletedmom360 doktor bna yumurtan olmuş dediğinde 20 mm di eve geldim test yaptım pik olmuştu yani o koyulukta olan yumurta acaba kaç mm o da önemli…tabi şuda var belki senin yumurtlma o bilemeyiz çünkü çoğu kişinin pik değil sadece aynı koyulukta bile yumurtlması oluyo
DrElf Deletedmom360 Bu videodaki kişinin yumurtlma dediği tarih de ki öyle aşırı koyu değil , ama hamileymiş 😊
DrElf Happybsrn evdeyim evdeyim 🤗 peki aldım gitti 2 ye 😆 19. Gün bugun belki de olmaz artık bu ay hayırlısı bakalım 🤗
Happybsrn Deletedmom360 ilk halide önemli tabi koyumuydu.. burda soluklaşmış olabilir aynı koyulukta değil evt ama sen yine de değerlendirmene devam et