DrElf Merhabalar Rabbim bağışlasın 17 aylık bir oğlum var ikinciyi istiyoruz 🤗 ovülasyon testini ilk kez deniyorum , 16. Gün ovülasyon testim nasıl sizce 🤗🌸
Nazan123 DrElf baya koyulasmis ama tam pik değil 1 2 güne olur muhtemelen ama pilden önceki 2 3 gün muhakak degerlendirin diyorlar cnm bence çalışmalara başlayın 👍
DrElf Nazan123 bende öyle düşünüyorum teşekkürler 🤗 emzirdiğim için prolaktin hormonum yüksek , belki yumurtlama olmaz ama biz elimizden geleni yaparız , verecek olan Rabbim 🤗
DrElf Bıgünkü testim. Dün tam koyulaşmadı belki pik yapar bugun diye düşünmüştük bugun silikleşmiş iyice 🧐 bilgisi olan arakadaslar bakabilir mi
Happybsrn DrElf ya yumurtan istenilen olgunluğa gelmeden çatladı yada daha yumurtlma olmadı test yapmaya devam et 👍
DrElf Happybsrn test yapmaya devam ediyorum, silik devam ediyor . bu koyulaştıgı gün ve ertesi gün sag kasık bölgesinde batma- Ağrı oldu 2 gün . Dün geçti . Daha önce yumurtlma agrısını fark etmemiştim , o mu değil mi emin olmadım
Deletedmom360 Happybsrn canım öyle olması o anlamamı geliyor , 3 4 gün önce aynısını yaşadım. Biraz koyulaştı aha dedim yarın yumurtlama olur ama silikleşmeye başladı. Ve hala silik devam ediyor
Happybsrn DrElf bak mesela bnm bu ay kasık ağrısı yumurtlma günü 3 4 gün öncesinden başladı şaşırdım hatta yumurtlma yoktu diye sonradan yumurtlma gördüm yani devam edince anlaşılır 👍🍁
DrElf Happybsrn ben sabah 11 de yapıyorum . Testin açıklamasında uygun saat diye belirttiği için . HerkeS 12 16 arası diyor 😬
Deletedmom360 DrElf canım yaşadıklarının aynısını yaşadım. 3 4 gün önce bende de test silik devam edıyor koyulaşmasını beklerken 🙁