Sureyyaa Ftmgl12 anlıyorum çok zor süreçler bende 3 sene bekledim allahım isteyen herkese nasip etsin
Meliscan Sureyyaa Bnmde çatlatma iğnesinin 15.günü aşılamanın 13.günü idrar testi yaptım bişe çıkmadı bugün kan testi verdim yarın çıkarmış sonuç idrar negatif olunca bilemedim siz kan testini yaptınız direk
Sureyyaa Meliscan evet 10. Günden önce jdrar yaptım.silik çizgi gördüm ana çatlama iğnesinin etkisi oluyormuş onu öğrenince baya moralim.bozulmustu 12. Gün direk kan verdim idrarda da 15. Gün denedim çıkıyor mu diye çok net olmadan idrarda çıktı
Zdgnsym93 Ftmgl12 12.gün yaptığım erken gebelik testind3 çok çok silik çizgi cıktı beta değerim 9.07 çıkmıştı:)
Zdgnsym93 Ama erken öğrenmek hiç iyi değil daha da strese giriyor insan. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🌸😍
Zdgnsym93 Ftmgl12 bilemiyorum inan ki. Ama birka c gün daha bekleyip yapmak garanti olur diye düşünüyorum.
EdaM2358 Ftmgl12 iğneden sonra 13. Gün erken gebelik testinde silik çıkmıştı ertesi gün normal testle yaptım ondada silik çıkmıştı canım. Adetimden 2 gün sonrada kan testi vermiştim. İnşaallah seninde vardır.